PHILIPS LED TV 65PUS8807/12

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tehnologija Ambilight tvrtke Philips čini briljantni doživljaj gledanja sadržaja na televizoru tvrtke Philips još većim! LED svjetla oko ruba televizora svijetle i... Pročitaj cijeli opis
985,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

In stock

Cijena je osvježena danas od 1:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Emundia.hr ponudi
Ponuda trgovine Emundia.hr za proizvod PHILIPS LED TV 65PUS8807/12. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dijagonala ekrana (u cm)
165 cm
Nova energetska klasa (2021)
G
Operativni sustav
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F0AE0D
Prijavi grešku
Tehnologija Ambilight tvrtke Philips čini briljantni doživljaj gledanja sadržaja na televizoru tvrtke Philips još većim! LED svjetla oko ruba televizora svijetle i mijenjaju boju savršeno prateći boje radnje na zaslonu ili glazbe. Svjetla su tako topla i uvlače u radnju da ćete se pitati kako ste u doživljaju televizije uživali bez njih.

Želite iskusiti savršenu sliku svake scene? Vaš 4K UHD TV tvrtke Philips podržava sve glavne HDR formate, što znači da je slika briljantna i oštra. Vidjet ćete svaki detalj, čak i u tamnim i svijetlim područjima.

Philips P5 engine pruža sliku briljantnu poput sadržaja koje volite. Detalji imaju zamjetno veću dubinu. Boje su živopisne, a nijanse kože prirodne. Kontrast je toliko čist da ćete osjetiti svaki detalj. Pokreti su savršeno uglađeni.

Ugrađene tehnologije Dolby Vision i Dolby Atmos osiguravaju nevjerojatan izgled i zvuk filmova, emisija i igara. Gledajte sliku kakvu je redatelj zamislio, bez razočaravajućih scena koje su pretamne da se razaznaju! Jasno ćete čuti svaku riječ. Iskusite zvučne efekte kao da su doista oko vas.

Tražite televizor koji se uklapa u vaš život? Zaslon koji je gotovo bez okvira na ovom 4K pametnom televizoru uklopit će se u bilo koji interijer, dok kutno postolje ostavlja mnogo prostora za soundbar. Ambalaža i umeci napravljeni su od recikliranog kartona i papira.

Bežični kućni sustav tvrtke Philips koji pokreće DTS Play-Fi omogućuje vam povezivanje s kompatibilnim soundbar i bežičnim zvučnicima u vašem domu u roku od nekoliko sekundi. Slušajte filmove u kuhinji. Reproducirajte glazbu bilo gdje. Možete čak kreirati sustav surround zvuka kućnog kina tako da televizor tvrtke Philips upotrijebite kao središnji zvučnik.

Vaš TV tvrtke Philips omogućuje vam da najbolje iskoristite opremu za igranje nove generacije uz izuzetno odzivnu igru i nevjerojatno glatku grafiku. Napravite taj skok, brzo promijenite akciju ili savršeno driftajte kroz zavoj. Podržani su HDMI 2.1, VRR i Freesync. Način igranja s osvjetljenjem Ambilight čini igru još uzbudljivijom.

Vaš Android TV tvrtke Philips pruža vam sadržaj koji želite, onda kad ga želite. Možete prilagoditi početni zaslon za prikazivanje omiljenih aplikacija, čime pojednostavljujete usmjeravanje omiljenih filmova i serija. Osim toga, možete nastaviti ondje gdje ste stali.

Pritisnite tipku na daljinskom upravljaču da biste razgovarali s Google pomoćnikom. Glasom upravljajte televizorom ili pametnim kućnim uređajima kompatibilnim s Google pomoćnikom. Ili zatražite uslugu Alexa neka upravlja televizorom putem uređaja omogućenim za uslugu Alexa.
PHILIPS LED TV 65PUS8807/12
PHILIPS LED TV 65PUS8807/12
985,00 €
u Emundia.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe