BIO mješavina za palačinke, 400 g

BIO mješavina za palačinke, 400 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

BIO mješavina za ukusne palačinke – veganske i bez glutena!

BIO mješavina za jednostavnu pripremu bezglutenskih palačinki iz Bett'r linije robne marke Smart Orga... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:11.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Futunatura.hr ponudi
Ponuda trgovine Futunatura.hr za proizvod BIO mješavina za palačinke, 400 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F0BF8D
Prijavi grešku

BIO mješavina za ukusne palačinke – veganske i bez glutena!

BIO mješavina za jednostavnu pripremu bezglutenskih palačinki iz Bett'r linije robne marke Smart Organic oduševit će sve koji žele hranjiv i ukusan obrok pun vlakana i proteina. Ravnodušni neće ostati ni svi ljubitelji biljne prehrane jer je ova mješavina također veganska i sadrži organske sastojke.

Dakle, u njoj nećete pronaći nikakve nepoznate sastojke - samo zobeno, heljdino, laneno i tapiokino brašno, rižine proteine, vinski kamen i prašak za pecivo! Povrh svega, mješavina je pakirana u ambalažu koja se može reciklirati – tako brinete i o svom ekološkom otisku.

Pobjednička kombinacija heljdinog, kvinojinog i zobenog brašna s rižinim proteinima – za doručak šampiona!

Zbog brze i jednostavne pripreme odlično je rješenje za jutra kada se kasno probudite - u smjesu samo dodate ulje i mlijeko, odnosno biljni napitak, pomiješate i ispečete u tavi za palačinke.

Na kraju im dodate nadjeve po želji - ovdje možete osloboditi svoju kreativnost jer su mogućnosti beskrajne. Možete dodati sve od čokoladnih namaza, marmelade, jogurta, čokoladnih kapljica, javorovog sirupa, namaza od orašastih plodova do svježeg voća i još mnogo toga!

BIO mješavina za palačinke, 400 g
BIO mješavina za palačinke, 400 g
5,99 €
u Futunatura.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe