Osprey Metron Roll Top Black 22 L

Osprey Metron Roll Top Black 22 L

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Izgledajte oštro i samouvjereno putujte na posao uz Metron 22 Roll Top, održivi urbani biciklistički paket s unutarnjim omot... Pročitaj cijeli opis
131,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
137,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Osprey Metron Roll Top Black 22 L. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F0C4A3
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Izgledajte oštro i samouvjereno putujte na posao uz Metron 22 Roll Top, održivi urbani biciklistički paket s unutarnjim omotom za prijenosno računalo i Hi-Vis kišnom navlakom dizajniranom da vam pomogne u borbi s prometom. Uhvatite se u koštac s putovanjem biciklom s proširenim Metronom 22, koji ima rolo zatvaranje sa središnjim patentnim zatvaračem koji omogućuje bolji pristup glavnom odjeljku i omogućuje pakiranje kad situacija to zahtijeva. Unutarnja navlaka za prijenosno računalo od 16 inča pomaže u održavanju vaše svakodnevne nošnje organiziranom, dok vanjske kompresijske trake sve čine sigurnim i stabilnim. Dvostruki vanjski rastezljivi džepovi čuvaju vodu i male potrepštine pri ruci, a preklopna torba za kacigu čini nošenje poklopca praktičnim kada vas putovanje na posao skine s kotača. Uz ležernu modernu, urbanu estetiku i reciklirane tkanine odobrene bluesign®, izgleda oštro u gradu, dok je bolji izbor za okoliš. Osim toga, uključeni Hi-Vis kišni pokrivač omogućit će vam da budete vidljivi na cesti, čak i u mokrim uvjetima ili uvjetima slabog osvjetljenja. SPECIFIČNE ZNAČAJKE PUTOVANJA BICIKLOM Sklopiva mreža za nošenje kacige, omča za pričvršćivanje svjetlucavog svjetla, reflektirajući otisci i patentni zatvarači. UKLJUČENA KIŠNA NAVLAKA Integrirana kišna navlaka visoke vidljivosti održava vašu opremu suhom i pomaže vam da ostanete vidljivi na cesti. KOMPRESIJA STRAIGHT JACKET Pruža stabilnost u pokretu kao i čistu siluetu kada nisu potrebne dnevne stvari. Značajke Unutarnji omot za prijenosno računalo/dokument odgovara većini prijenosnih računala od 16 inča Podesivi remen za prsnu kost Petlja za pričvršćivanje treptajućeg svjetla (svjetlo nije uključeno) Reflektirajuća grafika za vidljivost Organizacijski džep s patentnim zatvaračem na prednjoj ploči s malim džepovima na uvlačenje i privjeskom za ključeve Hi-Vis kišni pokrivač uključen Pristup na rolnu sa središnjim patentnim zatvaračem do glavnog odjeljka za veću vidljivost i podesivi unutarnji kapacitet Sklopiva mreža za nošenje kacige za maksimalnu kompatibilnost kacige Podstavljeni rastezljivi džep na prednjoj ploči Dva bočna rastezljiva džepa—jedan s patentnim zatvaračem, jedan s bočnim pristupom za nošenje boca
Osprey Metron Roll Top Black 22 L
Osprey Metron Roll Top Black 22 L
131,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe