Casio Pro Trek

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Casio Protrek PRW-6900Y-1ER je sat namijenjen sportu i aktivnostima na otvorenom, koji privlači velikim brojem funkcija u kombinaciji s namjenskom i robusnom obradom. Ins... Pročitaj cijeli opis
530,76 € -5 %
504,22 €
2-7 dana
-5 %530,76 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Heta ponudi
Ponuda trgovine Heta za proizvod Casio Pro Trek. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F0CF64
Prijavi grešku
Casio Protrek PRW-6900Y-1ER je sat namijenjen sportu i aktivnostima na otvorenom, koji privlači velikim brojem funkcija u kombinaciji s namjenskom i robusnom obradom. Inspiriran je bushcraftom, umjetnošću kampiranja u divljini koja osvaja sve više ljubitelja outdoora, a za pomoć nudi, na primjer, termometar koji mjeri u rasponu od -10 do 60°C, visinomjer do 10 000 […] Casio Protrek PRW-6900Y-1ER je sat namijenjen sportu i aktivnostima na otvorenom, koji privlači velikim brojem funkcija u kombinaciji s namjenskom i robusnom obradom. Inspiriran je bushcraftom, umjetnošću kampiranja u divljini koja osvaja sve više ljubitelja outdoora, a za pomoć nudi, na primjer, termometar koji mjeri u rasponu od -10 do 60°C, visinomjer do 10 000 m, kompas, barometar. Vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja osigurava automatska LED rasvjeta. Prednosti sata su solarno napajanje, gdje se baterija sata puni pomoću svjetla, radijski kontrolirano vrijeme, inteligentna krunica koja se lako bira između funkcija i zaključavanje koje osigurava da se sat slučajno ne prebaci u drugi način rada pritiskajući ga.Kombinirani brojčanik (analogni i digitalni) Casio Protrek PRW-6900Y-1ER zaštićen je mineralnim kristalom, a osim trenutnog vremena prikazuje datum, dan u tjednu, štopericu, alarm i mnoge druge funkcije koje cijenit ćete tijekom svojih pustolovnih ekspedicija.Serija Casio PRO TREK već više od 20 godina nudi vrlo funkcionalne satove prikladne za aktivnosti na otvorenom. Karakterizira ga uporaba inovativne tehnologije, precizni pokreti i namjenski dizajn. Stoga je prikladan za svakoga tko traži kombinaciju izdržljivog sportskog sata u provjerenom dizajnu, u kombinaciji s bogatim rasponom funkcija.
Casio Pro Trek
Casio Pro Trek
504,22 €
u Heta

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe