Urifar Forte s D-manozom

Urifar Forte s D-manozom

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=H2OHMF6]#html-body [data-pb-style=Y13TK0F]{border-style:none;border-width:1px;border-radius:0;margin:0;padding:0}Urifar Forte je inovativan pris... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:56.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sensilab.hr ponudi
Ponuda trgovine Sensilab.hr za proizvod Urifar Forte s D-manozom. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F0D9CA
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=H2OHMF6]#html-body [data-pb-style=Y13TK0F]{border-style:none;border-width:1px;border-radius:0;margin:0;padding:0}Urifar Forte je inovativan pristup zdravlju urinarnog traktšPije se do dnšDa biste održali zdravlje mokraćnih puteva ključno je unositi puno tekućine tijekom dana. To pomaže razrijediti mokraću i ispirati štetne bakterije koje se lijepe za stijenke našeg mokraćnog trakta. Razvili smo Urifar Forte koji je prirodnog okusa jagode tako da ćete ga obožavati! Imajte ga pri ruci kada najviše trebate podržati zdravlje urinarnog traktšSamo najbolji sastojciSadrži iznimnu kombinaciju D-manoze (2000 mg po vrećici!) ekstrakta višnje i hibiskusa i vitamina A u obliku praha od kojeg dobijete ukusni napitak.D-manoza: dobro proučena vrsta šećera koja se obično nalazi u voću (na primjer brusnicama) popularna u modernim dodacima za zdravlje mokraće. Većina se ne metabolizira u tijelu i ispire se urinom.Ekstrakt višnje: pomaže u održavanju zdravlja donjeg mokraćnog sustava doprinosi normalnoj eliminaciji mokraće.Ekstrakt hibiskusa: podržava eliminaciju urina pomaže u održavanju normalne funkcije mokraće.Vitamin A: ima mnoge važne funkcije u tijelu. Održava zdravu sluznicu mokraćnog sustava igra važnu ulogu u funkciji imunološkog sustava...{{widget type="Magento\Cms\Block\Widget\Block" template="widget/static_block/default.phtml" block_id="24470" type_name="CMS Static Block"}}{{widget type="Magento\Cms\Block\Widget\Block" template="widget/static_block/default.phtml" block_id="24473" type_name="CMS Static Block"}}
Urifar Forte s D-manozom
Urifar Forte s D-manozom
10,99 €
u Sensilab.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe