Foxigy konstrukcija za vrtni plastenik PREMIUM (2.5x4m)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Konstrukcija za plastenik 2,5 x 4 mTunelski plastenici idealni su za uzgoj i presađivanje biljaka. Pružaju savršene uvjete za rast usjeva i zaštitu od nepov... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 17:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Foxigy.hr ponudi
Ponuda trgovine Foxigy.hr za proizvod Foxigy konstrukcija za vrtni plastenik PREMIUM (2.5x4m). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F0EA9D
Prijavi grešku
Konstrukcija za plastenik 2,5 x 4 mTunelski plastenici idealni su za uzgoj i presađivanje biljaka. Pružaju savršene uvjete za rast usjeva i zaštitu od nepovoljnih vremenskih prilika. Stvarno su izvrsni pomagači za svakog strastvenog vrtlara.Stabilnost i dug životni vijek vrtnog plastenika osigurava visokokvalitetna čelična konstrukcija. Zahvaljujući pocinčanoj prevlaci je konstrukcija otporna na koroziju.Karakteristike konstrukcije:Kvalitetna čelična konstrukcijaIzdržljiva pocinčana prevlakaPromjer čelične cijevi: 25 mm – PREMIUM QUALITYJednostavna instalacija Što određuje visoku kvalitetu naših konstrukcija?Koristimo samo najkvalitetniji materijal - kvalitetna pocinčana konstrukcija izrađena od čelika.Udobnost i funkcionalnost u svakodnevnoj upotrebi.Funkcionalnost konstrukcije tunela (tunelski plastenik) povećana je zahvaljujući širokim vratima.Optimalna visina (2 m) omogućuje slobodno kretanje i rad.Vrlo jednostavna instalacija i mogućnost brzog premještanja konstrukcije na bilo koje mjesto u vrtu.
Foxigy konstrukcija za vrtni plastenik PREMIUM (2.5x4m)
Foxigy konstrukcija za vrtni plastenik PREMIUM (2.5x4m)
99,90 €
u Foxigy.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe