Knjiga Mojsije i Božji narod

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Knjiga Mojsije i Božji narod temelji se na biblijskim tekstovima koji se protežu od 1. do 34. poglavlja knjige Izlaska. Događaji opisani u navedenim poglavljima prepričan... Pročitaj cijeli opis
9,90 € -20 %
7,92 €
-20 %9,90 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 8:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Knjiga Mojsije i Božji narod. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F1FEEF
Prijavi grešku
Knjiga Mojsije i Božji narod temelji se na biblijskim tekstovima koji se protežu od 1. do 34. poglavlja knjige Izlaska. Događaji opisani u navedenim poglavljima prepričani su za djecu prilagođenim jezikom i rječnikom te podijeljeni u 29 kratkih i zanimljivih poglavlja.Zbog kvalitetnoga tvrdog uveza, knjiga će izdržati brojna prelistavanja njezinih stranica, a djeca će je držati jednostavno i lako. Knjiga Mojsije i Božji narod sastoji se od više od 60 u potpunosti ilustriranih stranica u boji, a svaka ilustracija bogata je zanimljivim detaljima.Već danas posjedujte dječju knjigu koja na prekrasan i zanimljiv način prepričava biblijske retke, govori o važnim događajima i vjernim Božjim ljudimšKarakteristikeGodina: 2018Uvez: tvrdiBroj stranica: 64Format: 17x24,5
Knjiga Mojsije i Božji narod
Knjiga Mojsije i Božji narod
7,92 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe