PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ71-WKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ71-WKE

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Učinak hlađenja: 7,1 kW Učinak grijanja: 8,6 kW Energetska klasa: A++Kompaktan i elegantan dizajn širok samo 779 mm.Ugrađeni Wi-Fi za trenutno povezivanje putem aplikacij... Pročitaj cijeli opis
2.003,77 €
3-10 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 10 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Klimabestshop ponudi
Ponuda trgovine Klimabestshop za proizvod PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ71-WKE. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dodatne značajke
Vrsta klima uređaja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F2FFE6
Prijavi grešku
Učinak hlađenja: 7,1 kW Učinak grijanja: 8,6 kW Energetska klasa: A++Kompaktan i elegantan dizajn širok samo 779 mm.Ugrađeni Wi-Fi za trenutno povezivanje putem aplikacije Panasonic Comfort Cloud.Kompatibilno s uslugama Google Assistant i Amazon Alexa.Moderni daljinski upravljač Sky.Čišći zrak uz filtar PM2,5.Super tih! Samo 20 dB(A).Aerowings za regulaciju smjera protoka zraka.Velika ušteda energije.ZIDNA IZNIMNO KOMPAKTNA TZ JEDINICASavršeni klimatizacijski uređaj za najmanje prostore u vašem domu. Snažni i učinkoviti TZ modeli s rashladnim sredstvom R32.GOOD DESIGN AWARD 2020 - "Izniman dizajn" koji označava nagrada Good Design Award dizajn je koji se fokusira na humanost, iskrenost, inovativnost, estetiku i etiku. Panasonicov nagrađeni uređaj TZ može biti vrijedan dodatak bilo kojem domu.Tihi ambijent i opuštajuća atmosfera 20 dB(A)Uspjeli smo proizvesti jedan od najtiših klimatizacijskih uređaja na tržištu. Unutrašnja radna buka Panasonicova inverterskog klimatizacijskog uređaja smanjena je budući da inverter neprekidno varira svoju izlaznu snagu kako bi omogućio precizniju regulaciju temperature.Iznimno kompaktan dizajnKompaktni dizajn unutrašnjih jedinica ima širinu od samo 779 mm. To pruža više mogućnosti ugradnje, uključujući ograničeni prostor iznad vrata.Ugrađeni Wi-Fi kompatibilan s uslugom glasovnog asistentaJedinica je spremna za povezivanje na internet da bi se omogućilo upravljanje pomoću pametnog telefona uz aplikaciju Panasonic Comfort Cloud. Upravljanje, praćanje i postavljanje rasporeda uz jednostavno sučelje. Jedinicom se može upravljati s aplikacijama Google Assistant i Amazon Alexa tako da se poveže s aplikacijom Panasonic Comfort Cloud.PM2,5Čestice (PM2,5) nalaze se u zraku, a to uključuje prašinu, nečistoću, dim i kapljice tekućine. Filtar može uhvatiti čestice PM2,5, uključujući opasne zagađivače, kao i prašinu i pelud i pomaže održati kvalitetu zraka u prostoriiji.Moderno infracrveno upravljanjeUživajte u inovativnom dizajnu na dohvat ruke s novim, modernim i uglađenim upravljačem Sky Controller s pozadinskim osvjetljenjem. Veći zaslon i jednostavnija upotreba.
PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ71-WKE
PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ71-WKE
2.003,77 €
u Klimabestshop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe