NS Novelties - Regal - Plava

NS Novelties - Regal - Plava

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Pružite si kraljevski tretman uz ovaj efektan vibrirajući prsten! Iako se može koristiti kao standardni prsten s vibratorom i stimulirati klitoris tijekom seksa, Regalov ... Pročitaj cijeli opis
42,39 € -30 %
29,67 €
1-2 dana
Cijena s dostavom
32,86 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod NS Novelties - Regal - Plava. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F30151
Prijavi grešku
Pružite si kraljevski tretman uz ovaj efektan vibrirajući prsten! Iako se može koristiti kao standardni prsten s vibratorom i stimulirati klitoris tijekom seksa, Regalov oblik prvenstveno je namijenjen stimulaciji testisa kod nositelja. Blago zakrivljen i širok te senzualno oblog oblika, pozicionirat će vibracije točno tamo gdje ih želite. Sam prsten će pružiti snažniju erekciju i [...] Pružite si kraljevski tretman uz ovaj efektan vibrirajući prsten!Iako se može koristiti kao standardni prsten s vibratorom i stimulirati klitoris tijekom seksa, Regalov oblik prvenstveno je namijenjen stimulaciji testisa kod nositelja. Blago zakrivljen i širok te senzualno oblog oblika, pozicionirat će vibracije točno tamo gdje ih želite. Sam prsten će pružiti snažniju erekciju i odgoditi ejakulaciju.Silikon je gladak na dodir, a prsten je rastezljiv, ali će pružiti čvrst stisak.Vibromotorom se upravlja jednom tipkom na uređaju, a na raspolaganju su vam 3 brzine i 4 vibrirajuća moda.Punjiva baterija pruža do 1,5 sati rada za 1 sat punjenja.Vodootporan je (IPX7 certifikat) te ga možete koristiti i pod vodom, primjerice u kadi ili pod tušem).Regal je napravljen od silikona, materijala koji ne sadrži ftalate ni ikakve druge štetne tvari i potpuno je siguran za tijelo. Vodootporan je na prskanje i prije i poslije korištenja preporuča se pranje u vodi blagim sapunom.Preporučamo korištenje s lubrikantom na bazi vode.- 3 brzine vibracija- 4 moda vibracijaDuljina: 5 cmVanjski promjer: 4,2 cmUnutarnji promjer: 3 cmMaterijal: silikonNapajanje: punjiva baterija (USB priključak)
NS Novelties - Regal - Plava
NS Novelties - Regal - Plava
29,67 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe