Fetish Fantasy – Strap-on s utorom s punjivom baterijom i daljinskim, 15 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Novi strap-on sustav iz Fetish Fantasyjš Vibrirajući strap-on s utorom je realistično oblikovan, sa suženim i blago zakrivljenim glavićem, što olakšava penetraciju i stim... Pročitaj cijeli opis
72,89 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod Fetish Fantasy – Strap-on s utorom s punjivom baterijom i daljinskim, 15 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F304DA
Prijavi grešku
Novi strap-on sustav iz Fetish Fantasyjš Vibrirajući strap-on s utorom je realistično oblikovan, sa suženim i blago zakrivljenim glavićem, što olakšava penetraciju i stimulaciju točno pravih mjesta. Brojne pore i istaknute vene dodatno draže pri penetraciji i odlične su za sve koji vole naglašenu teksturu. Strap-on je čvrst i manje fleksibilan na dodir, stoga omogućava [...] Novi strap-on sustav iz Fetish FantasyjšVibrirajući strap-on s utorom je realistično oblikovan, sa suženim i blago zakrivljenim glavićem, što olakšava penetraciju i stimulaciju točno pravih mjesta. Brojne pore i istaknute vene dodatno draže pri penetraciji i odlične su za sve koji vole naglašenu teksturu.Strap-on je čvrst i manje fleksibilan na dodir, stoga omogućava nastavak odnosa i pri preuranjenoj ejakulaciji i erektilnoj disfunkciji. Unutrašnjost je potpuno glatka i vrlo ugodna pri korištenju.Vibrator je smješten u sam vrh, odnosno pri poziciji glavića, tako da se vrlo snažne vibracije šire točno tamo gdje ih želite. Vibracijama upravljate pomoću jedne tipke ili praktičnog bežičnog daljinskog upravljača. Na raspolaganju su vam čak 10 načina vibracije - 3 brzine stalne vibracije i 7 vibrirajućih uzoraka. Baterija je punjiva. Elastični pojas je širok, tako da je vrlo udoban za nošenje i univerzalne je veličine - odgovara opsegu struka od 71 cm - 132 cm. Pojas je pričvršćen za dildo čvrstim metalnim zakovicama, što je unaprijeđeno u odnosu na brojne prethodne modele.Dildo je napravljen od PVC-a koji ne sadrži ftalate ni ikakve druge štetne tvari i potpuno je siguran za tijelo. Prije i poslije upotrebe operite ga vodom i antibakterijskim sapunom ili našpricajte sredstvom za čišćenje igračaka. Dildo je vodootporan.Preporučamo korištenje uz lubrikant na bazi vode.- 3 brzine vibracije- 7 vibrirajućih uzorakaDuljina: 16 cmPenetracijska duljina: 15 cmPromjer: 3,3 cm - 5 cmOpseg: 11 cm - 15 cmDubina utora: 10 cmPromjer utora: 4 cmVeličina (pojas): univerzalna (71 cm - 132 cm)Materijal: PVC, poliestersko vlakno, metalNapajanje: punjiva baterija (USB priključak), daljinski upravljač - 1 x CR1620 baterija (dolazi u pakiranju)
Fetish Fantasy – Strap-on s utorom s punjivom baterijom i daljinskim, 15 cm
Fetish Fantasy – Strap-on s utorom s punjivom baterijom i daljinskim, 15 cm
72,89 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe