Satisfyer – Double Whale

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Satisfyer – Double Whaler je odličan, pristupačan vibrator za parove sa dva vibro motorš Whale je vibrator koji se nosi u vagini tijekom seksa kako bi njegov drugi krak p... Pročitaj cijeli opis
29,99 €
1-2 dana
Cijena s dostavom
33,18 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod Satisfyer – Double Whale. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dužina (cm)
6 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F306F9
Prijavi grešku
Satisfyer – Double Whaler je odličan, pristupačan vibrator za parove sa dva vibro motorš Whale je vibrator koji se nosi u vagini tijekom seksa kako bi njegov drugi krak pružao neprestanu stimulaciju klitorisa, čime se efikasno rješava jedan od najčešćih razloga za izostanak orgazma kod žena. Uz njega je moguća istovremena penetracija penisom ili dildom, [...] Satisfyer - Double Whaler je odličan, pristupačan vibrator za parove sa dva vibro motoršWhale je vibrator koji se nosi u vagini tijekom seksa kako bi njegov drugi krak pružao neprestanu stimulaciju klitorisa, čime se efikasno rješava jedan od najčešćih razloga za izostanak orgazma kod žena. Uz njega je moguća istovremena penetracija penisom ili dildom, a Whale se svakim pomakom pogađa G-točku i stimulira je drugim vibromotorom.Osim stimulacije klitorisa i G-točke, vibratori za parove i njemu i njoj pružaju uži osjećaj.Whale ima unaprijeđeni anatomski dizajn u efektnoj plavoj boji modernih stiliziranih linija. Manji krak je vrlo fleksibilan, tako da će se nenametljivo prilagođavati vašim anatomijama. Ta doza fleksibilnosti ujedno pruža mogućnost da ga koristite i kao odličan analni stimulator, odnosno masažer prostate, kao i da njime dražite ostale erogene zone u predigri ili tijekom oralnog seksa ili masturbacije.Silikon je vrlo dobar i pruža nešto otpora, tako da ćete ga lakše zadržavati u vagini. Centralna tipka je veća i mnogo bolje izvedena od prethodnika, tako da je upravljanje lakše i jednostavnije, dok dodatna rebrasta tekstura tipke olakšava snalaženje u mraku, bez obzira koliko lubrikanta imali na prstima.Whale ima dva vibromotora sa ukupno 10 načina vibracije – 3 brzine stalne vibracije te 7 vibrirajućih uzoraka. Vibracije su vrlo snažne, ali i dovoljno tihe da ne narušavaju vašu privatnost. Baterija je punjiva magnetnim punjačem, tako da je vibrator potpuno vodootporan, što omogućava i mokre scenarije.Napravljen je od vrhunskog silikona medicinske gradacije i ne sadrži ftalate ni druge štetne tvari. Prije i poslije upotrebe dovoljno ga je oprati vodom i blagim sapunom:Preporučamo korištenje uz lubrikant na bazi vode.- 2 vibromotora- 3 brzine- 7 pulsacijaPenetracijska duljina: 6 cmPromjer (najširi dio): 2,5 cmOpseg (najširi dio): 6,5 cmMaterijal: silikonNapajanje: punjiva baterija (USB priključak)
Satisfyer – Double Whale
Satisfyer – Double Whale
29,99 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe