BESAFE autosjedalica grupa 2/3 iZi Flex Fix i-Size (100 -150 cm), Metallic siva 518002

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
rva autosjedalica za stariju djecu, u skladu s novim sigurnosnim normama

BeSafe® iZi Flex FIX i-Size autosjedalica (booster s naslonom) je za djecu visine ...
Pročitaj cijeli opis
329,00 € -16 %
276,36 €
1-2 dana
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 1:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bebastic.hr ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 12:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Malizakladi.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Fiksiranje u autu
Povezivanje
Visina djeteta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0099FFBE
Prijavi grešku
rva autosjedalica za stariju djecu, u skladu s novim sigurnosnim normama

BeSafe® iZi Flex FIX i-Size autosjedalica (booster s naslonom) je za djecu visine od 100 do 150 cm (odnosno starosti od 4 do 12 godina) koja spaja vrhunske sigurnosne značajke i visoku razinu udobnosti. Prilagodljiva rješenja omogućuju jednostavno postavljanje i namještanje sjedalice te vožnju troje ljudi na stražnjoj klupi automobila. BeSafe® iZi Flex FIX i-Size u skladu je s najnovijom normom UN R129-02 koja je stupila na snagu u lipnju 2017. Nova BeSafe® autosjedalica iZi Flex FIX i-Size pruža značajno višu razinu prometne sigurnosti i zaštite za tijelo i glavu djeteta.  Autosjedalica je osvojila prestižnu nagradu „Kind + Jugend Innovation Award” u kategoriji „Svijet djece na putovanju”.

Inovativna rješenja za optimalnu praktičnost

Kako bi osigurao maksimalnu zaštitu za dijete, BeSafe Flex FIX i-Size opremljen je inovativnim modularnim sustavima s tri sloja zaštite od bočnog udara. Dodatna SIP+ zaštita po potrebi se može ukloniti (autosjedalica je i bez dodatne zaštite u skladu s najnovijom normom), naročito kada se postavljaju tri sjedalice u jedan red u automobilu. Naslon za glavu u obliku slova V jamči udoban položaj, pruža potporu za spavanje te istovremeno omogućuje širok pogled izvan automobila. Autosjedalica ima vodilice remena sigurnosnog pojasa koji osiguravaju pravilno i sigurno pričvršćivanje. Nova međunožna kopča, nadahnuta BeSafe pojasom za trudnice, pomaže održati pojas u optimalnom položaju na kukovima djeteta i tako dodatno povećava sigurnost i udobnost.

Savršeno prilagođavanje djetetu

Visina autosjedalice može se jednostavno podesiti od 100 do 150 cm, što je moguće učiniti s obje strane sjedalice dok dijete sjedi u njoj. BeSafe iZi Flex FIX dizajniran je tako da djeci omogući najveću udobnost s naslonom koji raste s djetetom i koji se može postaviti u položaj za spavanje.  Praktičnu uporabu roditeljima jamči sljedeće: jednostavno privezivanje djeteta u autosjedalici, jednostavno postavljanje i modularnost autosjedalice čiji se naslon prilagođava automobilskim sjedalima različitih vrsta i veličina.

Život je čudesno putovanje

S djecom započinje jedno sasvim drugačije putovanje. Zajedničko. Oslobodite znatiželju i otkrijte zanimljive kutke u blizini svojeg doma. Uživajte u svim malim, ali i velikim čudima na svojem putu. Pustolovni duh i divljenje prema životu upisani su u skandinavski DNK i temelj su svega što predstavlja robna marka BeSafe®. Društvo BeSafe®, koje je 1963. godine osnovala norveška obitelj Torgersen i koje sada predvodi četvrta generacija, vođeno je snažnom željom: zajamčiti sigurnost djeci i roditeljima koji svaki dan izlaze u svijet. Za djecu je svaki novi put neistražen, a svaka životinja, cvijet, miris nešto novo što tek trebaju otkriti. Čak i odlazak u trgovinu može postati prava mala pustolovina ako to želite. A ponekad su upravo kratki, slučajni trenuci oni koje ćete pamtiti zauvijek. Zato krenite i otkrijte život zajedno!
BESAFE autosjedalica grupa 2/3 iZi Flex Fix i-Size (100 -150 cm), Metallic siva 518002
BESAFE autosjedalica grupa 2/3 iZi Flex Fix i-Size (100 -150 cm), Metallic siva 518002
276,36 €
u bebastic.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe