Eukanuba Adult Breed Specific Cocker Spaniel - 2 x 7,5 kg

Eukanuba Adult Breed Specific Cocker Spaniel - 2 x 7,5 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Eukanuba Adult Cocker Spaniel ispunjava specifične prehrambene potrebe rasnih pasa kao što je koker španijel, engleski springer španijel ili američki koker španijel. Pose... Pročitaj cijeli opis
59,98 € -2 %
58,49 €
2-4 dana
-2 %59,98 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Eukanuba Adult Breed Specific Cocker Spaniel - 2 x 7,5 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F357D8
Prijavi grešku
Eukanuba Adult Cocker Spaniel ispunjava specifične prehrambene potrebe rasnih pasa kao što je koker španijel, engleski springer španijel ili američki koker španijel. Posebna receptura s dodatkom prebiotika i repine pulpe je posebno probavljiva i prihvatljiva, te optimira zdravlje crijeva. L-karnitin potiče metabolizam i tako smanjuje masne naslage. Zajedno s taurinom, L-karnitin održava srce Vašeg psa zdravim. Klinički isprobani antioksidansi, vitamin E i beta karoten podupiru prirodne obrambene snage. Uravnotežena premium hrana sadrži piletinu kao glavni izvor proteina i s time stvara temelj za izgradnju i očuvanje snažne, vitke muskulature. Visoki udio omega 3 i omega 6 masnih kiselina pozitivno djeluje na zdravlje kože i krzna i dokazano smanjuje otpadanje dlake do 80%. DentaDefense kroketi imaju efekt čišćenja pri žvakanju i tako smanjuju zubne naslage i kamenac do 80%. Desetogodišnje promatranje pokazuje da psi s Eukanubom dosežu nadprosječnu starost! Vaš vjerni prijatelj zaslužuje nadprosječno dugačak život. Desetogodišnje promatranje je pokazalo, da psi koji se hrane s Eukanubom duže žive. S ovom izvanrednom hranom, uključujući primjerenu njegu, profitirate i Vi i Vaš pas! Karakteristike proizvoda u pregledu: Suha hrana za odrasle pse od 1 godine starosti, za pasmine koker španijel, engleski springer španijel ili američki koker španijel 100% cjelovita i uravnotežena - razvijena u suradnji s veterinarima Piletina kao glavni sastojak: visokokvalitetni, prirodan izvor proteina, pogoduje vitku, snažnu muskulaturu Optimalna probava: s repinim vlaknima, potiče harmoničnu probavu i uravnoteženu crijevnu floru S L-karnitinom: potiče metabolizam i tako pridonosi smanjenju tjelesnih masnoća Taurin: za zdravo srce Zdravlje kože i krzna: posebno bogata omega 3 i omega 6 masnim kiselinama, dokazano smanjuje otpadanje dlaka do 80% i brine za sjajno krzno DentaDefense za zdravlje zubi: razvijena u suradnji sa stručnjacima iz Oral B, posebni 3D kroketi, mehanički uklanjaju zubne naslage i pomoću mikro kristala smanjuju stvaranje novog zubnog kamenca do 80% Snažne obrambene snage: zahvaljujući klinički isprobanim antioksidansima, vitaminu E i beta karotenu S kalcijem: za snažne kosti i zube Optimirana kombinacija hranjivih tvari: optimalno prilagođen omjer proteina, masnoća, ugljikohidrata, važnih vitamina i minerala
Eukanuba Adult Breed Specific Cocker Spaniel - 2 x 7,5 kg
Eukanuba Adult Breed Specific Cocker Spaniel - 2 x 7,5 kg
58,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe