Fino ribež tipa zester:Naziv zester odnosi se na alat dizajniran posebno za ribanje kore citrusnog voća. Engleski izraz "zest" odnosi se na najviši, šareni sloj kore citrusa, koji sadrži aromatična eterična ulja i koristi se za aromatiziranje i ukrašavanje raznih jela, od slatkih deserata do preljeva i umaka do mesa. Ribeljom tipa zester nježno i precizno naribate tanku koru limuna, naranče, limete i ostalih citrusa, a da pritom ne oštetite voće. S ovom finom ribežom možete savršeno naribati i tvrde sireve (parmezan, pecorino), đumbir, čokoladu, muškatni oraščić ili tartufe.Grubo rende:Grubo ribež, kao što i samo ime govori, ima najveće rupe u cijelom asortimanu i optimalno je za ribanje namirnica namijenjenih pripremi palačinki, kolača ili namaza i salata. Široki naribani komadi tada će se isticati u posluženim jelima, ne samo vizualno, već i okusom. Rende se sprijatelji sa svim vrstama mekih sireva, savršeno nariba krumpir, tikvice, mrkvu, kupus ili jabuke.Tehnički podaci:Unikatan poklon set ribežaRende za dizajnFoto-jetkani čelik jamči jedinstvenu oštrinuErgonomske ručkeKentucky orahovo drvoStabilnost - neklizajuća gumena nogaUšica za vješanjeZaštitno pakiranjeJednostavno čišćenjeDug životNapravljeno u americi