Induktivni pjenilica mlijeko Sm 3584 Severin

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Indukcijska pjenilica za mlijeko SM 3584 Severin za savršenu pjenu od toplog i hladnog mlijeka, dva pojedinačna programa za pjenjenje. Zahvaljujući funkciji indukcije, ml... Pročitaj cijeli opis
49,35 €
6-8 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
53,25 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 6 - 8 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kulina.hr ponudi
Ponuda trgovine kulina.hr za proizvod Induktivni pjenilica mlijeko Sm 3584 Severin. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F42571
Prijavi grešku
Indukcijska pjenilica za mlijeko SM 3584 Severin za savršenu pjenu od toplog i hladnog mlijeka, dva pojedinačna programa za pjenjenje. Zahvaljujući funkciji indukcije, mlijeko neće zagorjeti , a dan možete obogatiti omiljenim mliječnim napitkom. Naravno, postoji automatsko isključivanje ili svjetlosni indikator LED koji obavještava o trenutnom statusu. Uključena su dva izmjenjiva nastavka za grijanje i pjenjenje mlijeka. Model je opremljen osiguračem protiv pregrijavanja, što osigurava siguran rad.Pjenilica za mlijeko - kompaktno rješenje za ljubitelje mliječne pjene:visokokvalitetan i atraktivan dizajn od nehrđajućeg čelikadva individualna programa pjenjenja za različite količine mliječne pjenepogodan za hladno i toplo pjenjenje, također i za zagrijavanje mlijekaneprianjajući premaz za jednostavno čišćenje posudeprikladno za pjenjenje 100 ml ili zagrijavanje 200 ml mlijeka360° rotirajuća baza za jednostavnu upotrebusnaga: 450 Wkapacitet: 200 mlboja: nehrđajući čelik / crni matprekidač za uključivanje/isključivanjeautomatsko isključivanjezaštita od pregrijavanja
Induktivni pjenilica mlijeko Sm 3584 Severin
Induktivni pjenilica mlijeko Sm 3584 Severin
49,35 €
u kulina.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe