Tanjur za posluživanje Stone Slab crno 29 x 12 cm MIJ

Tanjur za posluživanje Stone Slab crno 29 x 12 cm MIJ

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
POPIS Tanjur za posluživanje sa zaobljenim kutovima iz kolekcije Stone Slab tvrtke MIJ ručno je izrađen od izdržljive prirodne keramikekoja ne sadrži štetne aditive ni te... Pročitaj cijeli opis
26,25 €
6-8 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
30,15 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 6 - 8 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:13.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kulina.hr ponudi
Ponuda trgovine kulina.hr za proizvod Tanjur za posluživanje Stone Slab crno 29 x 12 cm MIJ. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F4261F
Prijavi grešku
POPIS Tanjur za posluživanje sa zaobljenim kutovima iz kolekcije Stone Slab tvrtke MIJ ručno je izrađen od izdržljive prirodne keramikekoja ne sadrži štetne aditive ni teške metale. Proizvode ga japanski majstori čija tradicija seže u 12. stoljeće. Boje su kvalitetne, ne skidaju se i ne sadrže tvari štetne po zdravlje.Proizvodi MIJ prikladni su i za perilicu posuđa i za mikrovalnu pećnicu. Japanska keramika MIJ koristi se u restoranima više od 25 godina, a njezina kvaliteta i trajnost time su temeljito potvrđene. Keramika se uvozi izravno iz Japana.Ploča ima pravokutni oblik s nepravilnim rubom i zaobljenim kutovima. Ima mat i hrapavu površinu u crnoj boji. Možete ga koristiti za posluživanje sushija i sashimija.Pogledajte naš izbor sastojaka za sushi koje možete jednostavno i brzo pripremiti kod kuće uz pomoć našeg recepta za sushi .TEHNIČKI PODACIDuljina: 29 cmŠirina: 12 cmVisina: 2 cmTežina: 650 gBoja: crnaMaterijal: keramikaPREDNOSTI I NEDOSTATCITanjur za posluživanje je ručno izrađen od prirodne keramike - ne sadrži metale ni štetna bojila.Keramika je visoke kvalitete, boje su postojane, nepromjenjive i ne ljušte se.Svaki komad je original s tradicijom koja seže u 12. stoljeće.Unikatna keramika uvozi se izravno iz Japana.Posuđe MIJ koristi se u restoranima već 25 godina , a njegova kvaliteta i trajnost potvrđeni su dugoročno.Posuđe se može prati u perilici posuđa i mikrovalnoj pećnici.PRAKTIČNI SAVJETIMože se prati u perilici posuđa: DaPrikladno za mikrovalnu pećnicu: DaOvi TOP restorani koriste proizvode Made in Japan
Tanjur za posluživanje Stone Slab crno 29 x 12 cm MIJ
Tanjur za posluživanje Stone Slab crno 29 x 12 cm MIJ
26,25 €
u kulina.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe