Podloga za pečenje koja se ne lijepi de Buyer 60x40 cm

Podloga za pečenje koja se ne lijepi de Buyer 60x40 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Podloga za pečenje de Buyer, izrađena od staklenih vlakana obloženih teflonom, podloga je za višekratnu upotrebu (do 200x) s neljepljivim svojstvima s obje strane. Prikla... Pročitaj cijeli opis
21,11 €
6-8 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
25,01 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 6 - 8 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kulina.hr ponudi
Ponuda trgovine kulina.hr za proizvod Podloga za pečenje koja se ne lijepi de Buyer 60x40 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F42E20
Prijavi grešku
Podloga za pečenje de Buyer, izrađena od staklenih vlakana obloženih teflonom, podloga je za višekratnu upotrebu (do 200x) s neljepljivim svojstvima s obje strane. Prikladno je za sve oblike i veličine pečenja, lako ga je izrezati na željenu veličinu, a vađenje tijesta ili izvlačenje kalupa iz njega bit će pravi povjetarac.Glavne prednosti:Višekratna upotreba (do 200x)Ne utječe na prijenos toplineLako se vadi iz kalupa ili peciva pomoću podmetačaMože se podrezati - za sve oblike i veličine pečenjaGlavni parametri:Dimenzije: širina 60 cm, visina 0,13 mm, dubina 30 cmMaterijal: staklena vlakna presvučena teflonomOdržavanje: nije pogodno za pranje u perilici posuđa, ručno pranje neabrazivnom spužvom
Podloga za pečenje koja se ne lijepi de Buyer 60x40 cm
Podloga za pečenje koja se ne lijepi de Buyer 60x40 cm
21,11 €
u kulina.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe