Mandolina Revolucija de Buyer

Mandolina Revolucija de Buyer

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Revolucija mandoline de Buyerrobusna mandolina izrađena od nehrđajućeg čelika i izdržljive plastike, pogodna i za profesionalnu upotrebudaska za rezanje s utorima iznad o... Pročitaj cijeli opis
247,00 €
6-8 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 6 - 8 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kulina.hr ponudi
Ponuda trgovine kulina.hr za proizvod Mandolina Revolucija de Buyer. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F4335F
Prijavi grešku
Revolucija mandoline de Buyerrobusna mandolina izrađena od nehrđajućeg čelika i izdržljive plastike, pogodna i za profesionalnu upotrebudaska za rezanje s utorima iznad oštrica za lakše klizanje prilikom ribanjakontinuirano podesiva debljina kriški do 10 mm širine, mogu se rezati i ultratanke kriškenova dvostrana horizontalna oštrica s valovitim i užljebljenim rubom s mikro nazubljenjimadizajniran za rezanje čak i vrlo mekanog povrća i voća (čak i agruma)horizontalna oštrica izrađena od čelika za noževe - rez je puno lakši zahvaljujući užlijebljenoj površini oštricepatentirani sustav za rezanje kockica i rombova (losanges)ergonomski štitnik za ruke od nehrđajućeg čelika s rotirajućim sustavom za jednostavno i redovno rezanjepojednostavljeni sustav umetanja oštrice za julienne kocke i traketri različita nastavka za julienne trake 2, 4 i 10 mmdržač za povrće/voće sa zaštitom za prsteuklonjiva kutija za oštrice štiti oštricu tijekom skladištenja, štedi prostoroštrice se moraju očistiti ručno, šasija mandoline se zatim može prati u perilici posuđapogodan za dešnjake i ljevoruke osobeproizvedeno u FrancuskojVrhunska mandolina Revolution francuskog brenda de Buyer namijenjena je jednostavnom i brzom rezanju svih vrsta voća i povrća. Kvalitetna oštrica lako prodire u njihovu kožu i ostavlja konzistenciju i oblik čak i mekšeg voća poput rajčice ili kivija. Reže čak i agrume bez poteškoća.Noge protiv klizanja za udobno postavljanje mandoline na radnu površinu osiguravaju njenu stabilnost, široka rezna površina olakšava rezanje čak i većih komada hrane. Bitan dio mandoline je ergonomski držač za voće/povrće, koji omogućuje vrlo brzo i sigurno ribanje.Zahvaljujući mandolini Revolution , možete jednostavno izraditi kriške voća ili povrća podesive debljine do 10 mm, uredne povrtne julienne trake (2, 4 i 10 mm ) ili domaći valoviti čips i pomfrit. Jedinstveni patentirani sustav omogućuje rezanje ukrasnih kockica i rombova. Uz njegovu pomoć jednostavno možete dočarati rešetkaste kriške, kocke (kocke) ili losange (dijamante) jednostavnim okretanjem.Mandoline de Buyer izrađene su od visokokvalitetnih materijala prikladnih čak i za profesionalnu upotrebu. Njihovo kućište je kompaktno, tako da štede prostor prilikom skladištenja. Učinite si uslugu i nabavite kuhinjskog pomoćnika koji će vam uštedjeti posao i vrijeme i omogućiti vam da poslužena jela prezentirate kao da su od kuhara.
Mandolina Revolucija de Buyer
Mandolina Revolucija de Buyer
247,00 €
u kulina.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe