InFire - Zidni BIO kamin 80x56 cm bijela

InFire - Zidni BIO kamin 80x56 cm bijela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Jednostavan moderan biokamin namijenjen za vješanje na zid. Ne može se koristiti na zidovima od iverice, namještaju, zidovima od gipsanih ploča ili zidovima obloženim tap... Pročitaj cijeli opis
966,90 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Svijet-svjetiljki.hr ponudi
Ponuda trgovine Svijet-svjetiljki.hr za proizvod InFire - Zidni BIO kamin 80x56 cm bijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta kamina
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F45306
Prijavi grešku
Jednostavan moderan biokamin namijenjen za vješanje na zid. Ne može se koristiti na zidovima od iverice, namještaju, zidovima od gipsanih ploča ili zidovima obloženim tapetama. Vidljivi plamen stvara izvanredan vizualni efekt. Biokamin ne zahtijeva posebnu instalaciju dimnjaka, tako da ga možete smjestiti bilo gdje. Savršeno se uklapa kako u obiteljsku kuću tako i u stambenu zgradu. Kamin na bioetanol ne ispušta čađu ni dim, što prostoriju održava čistom. Biokamin je opremljen s dva zaštitna stakla od 12 cm debljine 4 mm, izrađena od kaljenog stakla. Ventilacijski sustav koji sprječava nakupljanje podtlaka u plameniku. Zahvaljujući dodatnom spremniku ispod plamenika, ovaj sustav sprječava istjecanje goriva. Siguran plamenik s apsorpcijskim umetkom koji uravnotežuje temperaturu peći i produljuje vrijeme gorenja biogoriva. Ložište s izrezom od brušenog nehrđajućeg čelika debljine 3 mm. Tehnički podaci:Materijal: nehrđajući čelik. Dimenzije kamina: 56 x 80 x 16,5 cm. Dimenzije plamenika: 50,5 x 10,5 cm. Tip plamenika: val. Vrijeme gorenja: 2 - 3 h. Zapremina bio plamenika: 1 l. Vrsta goriva: biogorivo od biološkog alkohola. Poštovani kupci, trenutno vršimo dostavu samo za kopno. Ne možemo dostavljati na otoke. Hvala na razumijevanju.
InFire - Zidni BIO kamin 80x56 cm bijela
InFire - Zidni BIO kamin 80x56 cm bijela
966,90 €
u Svijet-svjetiljki.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe