Infantino silikonska grickalica - Carrot

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=TWSN7QF]{background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll;align-self:stretch}#html-bo... Pročitaj cijeli opis
6,90 €
3-6 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
36,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:18.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Infantino silikonska grickalica - Carrot. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F4C0C4
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=TWSN7QF]{background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll;align-self:stretch}#html-body [data-pb-style=EYS3U55]{display:flex;width:100%}#html-body [data-pb-style=DTBK1AI]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll;width:100%;align-self:stretch}

Vaša će beba poludjeti za ovom mekanom silikonskom grickalicom u obliku mrkve bez BPA. Savršena je za umirivanje osjetljivih desni i olakšava nicanje zubića. Ručke koje se lako drže čine ovu grickalicu neodoljivom za male ruke. Zanimljive teksture bude bebina osjetila za usta, potičući ih da pokreću jezik i čeljust na nove i zanimljive načine. Ovi pokreti pomažu vašoj bebi izgraditi mišiće za jelo čvrste hrane, proizvodnju zvuka i razvoj govora. Samo površinski čisti. Očistite grickalicu prije svake uporabe vlažnom spužvom ili krpom.

Pomaže zadovoljiti bebinu potrebu za umirivanjem nježnih desni
Dizajnirana sa silikonom bez BPA za pružanje snažnog, ali mekog iskustva grickanja
Teksturirane i umirujuće površine za usta i zube
Lako se čisti

Infantino silikonska grickalica - Carrot
Infantino silikonska grickalica - Carrot
6,90 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe