International Cruiser 200 Black 750ml

International Cruiser 200 Black 750ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Krstarica 200 je kvalitetan antifouling za poliranje koji pruža sveobuhvatnu zaštitu svih podloga, uključujući aluminij. Ova... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
59,00 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod International Cruiser 200 Black 750ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F4F76A
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Krstarica 200 je kvalitetan antifouling za poliranje koji pruža sveobuhvatnu zaštitu svih podloga, uključujući aluminij. Ovaj proizvod protiv obraštanja učinkovit je protiv organizama koji obrastaju, sluzi, vodenim biljkama i životinjama. Sredstvo za poliranje pogodno za profesionalnu i potrošačku primjenu na posude u slatkoj i slanoj vodi. Tehnologija erozije izbjegava nakupljanje boje i pruža performanse do jedne godine. Prikladno za sve podloge, uključujući aluminij. Štiti bilo koju površinu, uključujući aluminij Svijetlo bijela boja za izvrstan izgled Jednostavna primjena omogućuje brze popravke Sigurnosne informacije Sigurnosni list sadrži detaljne informacije o trenutnoj formulaciji ovog proizvoda, kao što su opasni sastojci, mjere prve pomoći, mjere gašenja požara, rukovanje i skladištenje. Da biste bili sigurni da imate odgovarajući podatkovni list, pronađite odgovarajuću boju i formulu na svojoj limenci. Formula je obično na dnu. Dajemo sigurnosne listove za svaku najnoviju formulu.
International Cruiser 200 Black 750ml
International Cruiser 200 Black 750ml
51,10 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe