Depilator PHILIPS BRI947/00

Depilator PHILIPS BRI947/00

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Potpuno rješenje za lice i tijelo s 4 pametna nastavkaPosebno dizajnirani dodaci savršeno pristaju oblinama vašeg tijela i pokreću najučinkovitije programe za svako podru... Pročitaj cijeli opis
604,99 €
5-7 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 5 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Ponuda trgovine ozone.hr za proizvod Depilator PHILIPS BRI947/00. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Napajanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F5AE05
Prijavi grešku
Potpuno rješenje za lice i tijelo s 4 pametna nastavkaPosebno dizajnirani dodaci savršeno pristaju oblinama vašeg tijela i pokreću najučinkovitije programe za svako područje tijela kada su povezani. Lice: ravan dizajn i mali prozor s UV filterom. Tijelo: zakrivljeno prema unutra s velikim prozorom. Bikini i pazuh: Zakrivljeni prema van za teško dostupna područja.Optimizirajte svoju rutinu pomoću aplikacije Philips Lumea IPLNaša besplatna aplikacija za treniranje pomaže vam u planiranju i pridržavanju rasporeda tretmana, a zatim vas vodi kroz svaku sesiju korak po korak. Preuzelo više od 2,1 milijuna korisnika.Razvijen u suradnji s dermatolozima kako bi bio jednostavan i učinkovitKao predvodnik u zdravstvenoj tehnologiji, Philips je razvio Lumea IPL u suradnji s dermatolozima za jednostavnu i učinkovitu upotrebu u sigurnosti vašeg doma. Proizveden iz tehnologije koja se koristi u profesionalnim salonima, Lumea IPL nudi nježan tretman, čak i na osjetljivim područjima.Tretirajte samo 2 x mjesečno za brze rezultateSvaka 2 tjedna za početak — to je upola manje tretmana od ostalih marki. Nakon toga slijede korekcije samo jednom mjesečno. To je to. Obuhvaćanje obje potkoljenice traje 8,5 minuta.Nježan i ugodan uz SenseIQSerija Lumea 8000 ima pet lako podesivih postavki svjetla. Naš senzor SmartSkin čita ton vaše kože i pomaže vam pronaći najudobniju postavku. Inteligentni nastavci prilagođavaju tretman svakom dijelu tijela.Iznimno dugačak kabel za dodatnu fleksibilnost tijekom tretmanaPraktičan za korištenje zahvaljujući posebno dugom kabelu za lak pristup i poboljšanu pokretljivost.Prikladno za većinu tonova kože i boja koseIPL-u je potreban kontrast između pigmenta u boji dlake i pigmenta u tonu kože, stoga radi na prirodno tamnoplavoj, smeđoj i crnoj kosi te na tonovima kože od svijetle do tamno smeđe (I-V).
Depilator PHILIPS BRI947/00
Depilator PHILIPS BRI947/00
604,99 €
u ozone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe