Muški ruksak Osprey Talon 26 III Veličina ledja ruksaka: L/XL / Boja: crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ruksak Osprey Talon 26 III dizajniran je sa optimalnom stabilnošću za dinamično kretanje čak i na najzahtjevnijim terenima, a zahvaljujući DWR površinskoj obradi, ne mora... Pročitaj cijeli opis
134,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
140,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 18:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Muški ruksak Osprey Talon 26 III Veličina ledja ruksaka: L/XL / Boja: crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Volumen (l)
26 l
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F5EE9C
Prijavi grešku
Ruksak Osprey Talon 26 III dizajniran je sa optimalnom stabilnošću za dinamično kretanje čak i na najzahtjevnijim terenima, a zahvaljujući DWR površinskoj obradi, ne morate brinuti ni o kiši. Apsolutni novitet iz radionice OSPREY Talon 26, idealan je za jednodnevne izlete i lagane uspone. Brizgano oblikovana leđna ploha AirScape™ i i lumbalni pojas sa savršenim prianjanjem, znače da ruksak savršeno prati vaše tijelo i na teškom terenu. Ruksak ima glavni pretinac sa gornjim pristupom preko patentnog zatvarača, elastične bočne džepove i kompatibilan je sa mjehovima. Dalja neminovnost je mogućnost pričvršćivanja trekking štapova i cepina. Izrađen je od visokokvalitetnog recikliranog najlona visoke čvrstoće sa bluesign® površinskim premazom DWR bez PFC. Zahvaljujući ovoj modifikaciji, možete nositi svoj ruksak i na kiši. Lagana i brza serija ruksaka LightA dizajniranih sa optimalnom stabilnošću za dinamično kretanje čak i na najzahtjevnijim terenima. Glavne prednosti ruksaka Talon 26 III: Brizgano oblikovana, profilirana pjena AirScape™ - prozračna leđna ploha čvrsto prianja uz tijelo Mogućnost pričvršćenja LED svjetla prozračne anatomski oblikovane naramenice vanjski džep za mjeh Prsni remen sa zviždaljkom za hitne slučajeve Bočni džepovi sa dva pristupa sa kompresijom InsideOut™ Dva džepa s patentnim zatvaračima na pojasu oko struka Džep s patentnim zatvaračem u gornjem poklopcu Fleksibilni BioStretch sustav i kontinuirani lumbalni pojas omogućuju dinamično kretanje držač za ključeve Izdržljivi materijali izrađeni od visokokvalitetnog recikliranog najlona velike čvrstoće Nadstandardno jamstvo za ruksak Osprey Veličine muških/unisex ruksaka Osprey: S - preporučena visina: do 170 cm M - preporučena visina: 170- 185 cm L - preporučena visina: preko 185 cm Preuzmite besplatnu aplikaciju Osprey PackSizer za jednostavno određivanje veličine ruksaka. Prezentacija serije Talon/Tempest:
Muški ruksak Osprey Talon 26 III Veličina ledja ruksaka: L/XL / Boja: crna
Muški ruksak Osprey Talon 26 III Veličina ledja ruksaka: L/XL / Boja: crna
134,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe