animonda Integra Protect Pas Adult Intestinal s Puretinom 150 g

animonda Integra Protect Pas Adult Intestinal s Puretinom 150 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Opis

Potpuna mokra dijetetska hrana za odrasle pse za sprječavanje akutnih poremećaja resorpcije u crijevima (gastrointestinalne smetnje, IBD, kolitis... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Pethomeshop.hr ponudi
Ponuda trgovine Pethomeshop.hr za proizvod animonda Integra Protect Pas Adult Intestinal s Puretinom 150 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Starost psa
Težina pakiranja (kg)
0.15
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F62AB7
Prijavi grešku
Opis

Potpuna mokra dijetetska hrana za odrasle pse za sprječavanje akutnih poremećaja resorpcije u crijevima (gastrointestinalne smetnje, IBD, kolitis).

Hrana koja pomaže, štiti i ima odličan okus!

Ne sadrži gluten
Sadrži pitku vodu. Voda za piće nije sirovina i stoga ne može biti navedena u deklaraciji
Bogata mineralima - esencijalne anorganske hranjive tvari

INTEGRA PROTECT® Intestinal dijetetska hrana za pse pruža visoko probavljive bjelančevine životinjskog porijekla, kao i podnošljive izvore škroba (ugljikohidrata). Umjereni sadržaj masti olakšava brzo pražnjenje crijeva. Kako bi se osigurala dobra probavljivost ove dijetetske hrane, udio dijetalnih vlakana (sirovih vlakana) smanjen je što je više moguće. Osigurane su sve bitne hranjive tvari za brzu regeneraciju crijeva, podržavajući obnovu crijevne flore.

Kada pričamo o bolesti želuca i crijeva tada treba znati da su dva najvažnija simptoma istih proljev i/ili povraćanje. Ujedno su ova dva simptoma najčešći razlog zbog kojih Vaš ljubimac posjećuje veterinara. Gotovo svaki pas će tijekom svog života patiti od jednog od ovih simptoma.

Mogući uzroci proljeva su:

Bakterija
Virusi
Paraziti (crijevne gliste)
Gljivična infekcija
Trovanje
Bolest organa
Netolerancija (osjetljivost na hranu)
Unos otpadnih/štetnih tvari
Stres

Za pse koji ne pate samo od proljeva, već i od struvitnih ili oksalatnih kamenaca teško je pronaći prikladnu prehranu. S toga je u takvim situacijama najbolji izbor INTEGRA PROTECT® Intestinal jer nudi odgovarajuće rješenje. Sadrži posebno uravnoteženi udio minerala kao i odgovarajuću opskrbu magnezijem i fosforom što dovodi do mokraće s idealnim pH vrijednostima, između 6,5 - 6,8. Upravo te vrijednosti sprječavaju nastanak struvitnih i oksalatnih kamenaca. Zbog svoje sposobnosti da liječi dva različita stanja u isto vrijeme, INTEGRA PROTECT® nosi naziv multifunkcionalne dijete.

Preporučeno trajanje hranjenja: 1-2 tjedna. Koristi se u razdoblju oporavka od akutnog proljeva. Preporuča se prije početka i/ili produženja korištenja zatražiti savjet veterinara. Svježa voda treba biti stalno dostupna.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Zemlja podrijetla: EU.

animonda Integra Protect Pas Adult Intestinal s Puretinom 150 g
animonda Integra Protect Pas Adult Intestinal s Puretinom 150 g
2,05 €
u Pethomeshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe