animonda Integra Protect Pas Adult Renal s Piletinom 400 g

animonda Integra Protect Pas Adult Renal s Piletinom 400 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Opis

Potpuna mokra dijetetska hrana za odrasle pse za potporu rada bubrega u slučaju privremene i kronične bubrežne insuficijencije.

Hrana koja... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Pethomeshop.hr ponudi
Ponuda trgovine Pethomeshop.hr za proizvod animonda Integra Protect Pas Adult Renal s Piletinom 400 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Starost psa
Težina pakiranja (kg)
0.4
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F62ABA
Prijavi grešku
Opis

Potpuna mokra dijetetska hrana za odrasle pse za potporu rada bubrega u slučaju privremene i kronične bubrežne insuficijencije.

Hrana koja pomaže, štiti i ima odličan okus!

Ne sadrži gluten
Sadrži pitku vodu. Voda za piće nije sirovina i stoga ne može biti navedena u deklaraciji
Bogata mineralima - esencijalne anorganske hranjive tvari

INTEGRA PROTECT® Renal dijetetska hrana posebno je razvijena za pse s kroničnom bubrežnom insuficijencijom (kornična bolest bubrega = CKD). Sadrži smanjeni udio bjelančevina i fosfora za potporu rada bubrega. Ova dijetetska hrana istovremeno ne sadrži žitarice što ju čini pogodnom za pse s intolerancijom na žitarice.

Kronična bubrežna insuficijencija (CKD) posljedica je progresivnog nepovratnog gubitka funkcionalnog bubrežnog tkiva (nefrona). Radi se o gubitku koji gotovo neprimjetno napreduje mjesecima pa čak i godinama. Vidljivi simptomi ne javljaju se, nažalost, dok količina funkcionalnog bubrežnog tkiva ne padne ispod 25%.

Oštećenje bubrega događa se uslijed:

Infekcija
Šokova
Autoimunih bolesti
Urođenih abnormalnosti
Intoksikacijom
Nesreća
Neoplazije

Renal dijete razlikuju se od konvencionalne hrane svojim smanjenim udjelom bjelančevina i fosfora; opskrbljena je visokokvalitetnim bjelančevinama, ali u niskim razinama (dovodi do smanjenja uremičnih tvari). Restrikcija razine fosfora, odgađa napredak gubitka bubrežne funkcije. Pronalazak hrane koja istodobno odgovora na probleme CKD-a u kombinaciji s alergijom na hranu gotovo pa je nemoguća misija, budući da se liječenje alergije sastoji od izbjegavanja životinjskih i/ili biljnih bjelančevina. INTEGRA PROTECT® Renal zato je najbolji izbor za vašeg psa jer je grain free i sadrži samo pomno odabrane bjelančevine životinjskog porijekla. Zbog svoje sposobnosti da liječi dva različita stanja u isto vrijeme, INTEGRA PROTECT® nosi naziv multifunkcionalne dijete.

Preporučeno trajanje hranjenja: preporučuje se mišljenje veterinara prije početka i/ili produženja korištenja; inicijalno koristiti . Ako znakovi nesnošljivosti prestanu, može se koristiti neograničeno dugo. Svježa voda treba biti stalno dostupna.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Zemlja podrijetla: EU.

animonda Integra Protect Pas Adult Renal s Piletinom 400 g
animonda Integra Protect Pas Adult Renal s Piletinom 400 g
3,50 €
u Pethomeshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe