Line 6 Line 6 Relay G30 radiouređaj za gitaru/bas

Line 6 Line 6 Relay G30 radiouređaj za gitaru/bas

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bežični sustav za gitariste i basgitariste u stilu stompbox, sa šest frekvencija koje se mogu mijenjati i dosegom čak 30 metara, sadrži body-pack odašiljač, prijemnik i s... Pročitaj cijeli opis
213,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 11:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Line 6 Line 6 Relay G30 radiouređaj za gitaru/bas. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta mikrofona
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003237A1
Prijavi grešku
Bežični sustav za gitariste i basgitariste u stilu stompbox, sa šest frekvencija koje se mogu mijenjati i dosegom čak 30 metara, sadrži body-pack odašiljač, prijemnik i sve potrebne dodatke. Sustav nudi dinamički raspon do 118 dB, frekvencijski odaziv 10 Hz-20 kHz, simultani prijenos šifriranog signala na svih 6 kanala odjednom za povećanje sigurnosti i širenje u optimalnoj zoni, 2,4 GHz. Osim toga disponira LED indikatorima stanja baterije i signala, polikarbonskom kutijom niske težine, EQ kodovima za simulaciju raznih gitarskih kablova, napajanjem odašiljača pomoću AA baterija s izdržljivošću čak 8 sati . U pakovanju se nalaze baterije, adapter i kabel. Dimenzije prijemnika su: 11,1 x 5,4 x 3,2 cm.
Line 6 Line 6 Relay G30 radiouređaj za gitaru/bas
Line 6 Line 6 Relay G30 radiouređaj za gitaru/bas
213,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe