Happy Dog Naturcroq Puppy - 15 kg

Happy Dog Naturcroq Puppy - 15 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vaš ljubimac važan je član obitelji od djetinjstva. Stoga je važno optimalno podržati svoje štene hranom tijekom faze rasta. Happy Dog NaturCroq Puppy daje vašem malom lj... Pročitaj cijeli opis
39,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Happy Dog Naturcroq Puppy - 15 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Starost psa
Težina pakiranja (kg)
15
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F66575
Prijavi grešku
Vaš ljubimac važan je član obitelji od djetinjstva. Stoga je važno optimalno podržati svoje štene hranom tijekom faze rasta. Happy Dog NaturCroq Puppy daje vašem malom ljubimcu sve hranjive tvari koje su mu potrebne da izraste u veličanstvenog psa. Hrana za pse bogata je vrijednim kalcijem koji je potreban za optimalan razvoj kostiju. S usklađenim omjerom proteina i masti, vaš će ljubimac biti idealno podržana tijekom prvih mjeseci života. Happy Dog NaturCroq Puppy sadrži lokalne cjelovite žitarice bogate vlaknima i druge prirodne sastojke iz bavarske regije. Ovo je način na koji svom psiću nudite neusporedivo iskustvo okusa koje će obožavati. Happy Dog Naturcroq Puppy u pregledu: suha hrana za štence (od 4. tjedna) svih pasmina prikladna za štence i uravnotežena: idealno prilagođena prehrambenim potrebama mladih pasa kvaliteta iz regije: s prirodnim sastojcima i vrijednim lokalnim biljem iz bavarske prirode lokalne cjelovite žitarice: bogate vlaknima, mogu podržati rad crijeva i probavu bogata kalcijem i vitaminom D3: potreban za normalan razvoj kostiju omega masne kiseline: nezasićene masne kiseline mogu pospješiti prirodnu kožnu barijeru i osigurati sjajnu dlaku optimalan omjer masti i proteina holistička receptura: s esencijalnim vitaminima, elementima u tragovima i mineralima za optimalan rast visok udio proteina: visok udio životinjskih proteina bez genetskog inženjeringa, dodanog šećera, umjetnih boja, aroma i konzervansa hrskavi kroketi: posebno ukusni, dobro prihvaćeni mjesto proizvodnje: Njemačka
Happy Dog Naturcroq Puppy - 15 kg
Happy Dog Naturcroq Puppy - 15 kg
39,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe