Musto Evolution GTX Shore Jakna 2.0 Jakna za jedrenje Black 2XL

Musto Evolution GTX Shore Jakna 2.0 Jakna za jedrenje Black 2XL

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ova nevjerojatno elegantna jakna oštre siluete prepuna je visokoučinkovitih i održivih tehnologija tkanina. 2-slojni GORE-TE... Pročitaj cijeli opis
341,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Musto Evolution GTX Shore Jakna 2.0 Jakna za jedrenje Black 2XL. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Materijal
Način zakopčavanja
Veličina
2XL
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F7159C
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ova nevjerojatno elegantna jakna oštre siluete prepuna je visokoučinkovitih i održivih tehnologija tkanina. 2-slojni GORE-TEX s donje strane štiti vas od vremenskih nepogoda dok vam PrimaLoft Rise izolacija održava toplinu i udobnost iznutra. Lice od recikliranog poliestera ima DWR premaz koji je napravljen s kemikalijama bez PFC-a, a boja podstave jakne postignuta je e.dyeom, sustavom bojanja koji koristi 85 % manje vode od tradicionalnih procesa. OSOBINE GORE-TEX e.dye solution obojena obloga YKK VISLON AquaGuard Kapuljača koja se može pakirati u ovratnik Podesiva manšeta s gumbima na kopčanje Podesiva vrpca na rubu Ručni džepovi s YKK patentnim zatvaračem Vanjska petlja za vješanje Durable Water Repelency (DWR) tretman 2-slojna konstrukcija bluesign proizvod Reciklirani sadržaj SASTAV Školjka: 100 % poliester (reciklirano) Podstava: 100 % poliester Podstava 2: 100 % poliester (reciklirano) UPUTE ZA NJEGU Nemojte koristiti biološki deterdžent za pranje. Nemojte koristiti omekšivač. Zatvorite patentne zatvarače prije pranja. Zatvorite kuku i omču prije pranja. Prati odvojeno. Tamne boje perite odvojeno. Nemojte glačati na printu.
Musto Evolution GTX Shore Jakna 2.0 Jakna za jedrenje Black 2XL
Musto Evolution GTX Shore Jakna 2.0 Jakna za jedrenje Black 2XL
341,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe