Blue Microphones Yeti Off White Mist

Blue Microphones Yeti Off White Mist

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Snimajte i strujite s neusporedivom kvalitetom zvuka izravno na svoje računalo uz Yeti, ultimativni profesionalni USB mikrof... Pročitaj cijeli opis
227,66 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena jučer u 13:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Blue Microphones Yeti Off White Mist. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F7FA64
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Snimajte i strujite s neusporedivom kvalitetom zvuka izravno na svoje računalo uz Yeti, ultimativni profesionalni USB mikrofon. Yeti koristi Blueovu vlasničku tehnologiju tri-capsule za izvorni zvuk studijske kvalitete. Uz četiri različite postavke uzorka, Yeti je broj 1 USB mikrofon za podcasting, glas za YouTubeTM, streaming igara na TwitchTM, skypeTM pozive, glazbu i više. S jednostavnim kontrolama za glasnoću u slušalicama, odabir uzorka, trenutno isključivanje zvuka i pojačanje mikrofona, snimat ćete i strujati izravno iz kutije. Značajke na prvi pogled • Niz od tri kapsule - 3 kondenzatorske kapsule unutar savršeno hvataju bilo koju vrstu izvora zvuka • Višestruki odabir uzoraka - kardioidni, stereo, višesmjerni i dvosmjerni • Kontrola pojačanja, gumb za isključivanje zvuka, izlaz za slušalice bez kašnjenja • Savršeno za podcasting, voiceovers, streaming igara, intervjue, konferencijske pozive, snimanje glazbe i više • Plug 'n play - Mac i PC kompatibilan Sa svojim kontrolama za glasnoću slušalica, odabir uzorka, trenutno isključivanje zvuka i pojačanje mikrofona, Yeti vam daje kontrolu nad svakom razinom procesa snimanja i strujanja. Ako snimate glasan izvor, jednostavno podesite osjetljivost mikrofona pomoću kontrole pojačanja. Ili, ako želite napraviti pauzu usred podcasta, upotrijebite gumb za trenutno isključivanje zvuka. Plavi VO!CE softver S impresivnim paketom profesionalnih filtara, efekata i HD audio uzoraka, Blue VO!CE je najlakši način za postizanje profesionalne on-stream kvalitete zvuka i zabavu vaše publike. Sada dostupan na mikrofonima obitelji Yeti* putem Logitechovog besplatnog softvera G HUB, Blue VO!CE vam omogućuje stvaranje vlastitog prepoznatljivog zvuka ili odabir unaprijed postavljenih postavki za oštar i moderan, topao i vintage, klasični radijski glas, zvukove robota, vanzemaljske vibracije, čudovišne tonove i više. Blue VO!CE za mikrofone obitelji Yeti* sadrži paket vokalnih efekata kvalitete emitiranja prilagođenih za streaming i stvaranje sadržaja. Razvijeni u suradnji s tvrtkom DTS®, vodećim u softveru za obradu zvuka za emitiranje, Blue VO!CE vokalni efekti čine profesionalnu kvalitetu zvuka lakšom nego ikada. Samo odaberite unaprijed postavljenu postavku za početak ili kopajte dublje i stvorite ultimativni prilagođeni vokalni zvuk koristeći efekte uključujući low cut, EQ glasa, smanjenje buke, de-esser, de-popper, kompresor, noise gate i limiter. Mijenjajte, transformirajte i transformirajte svoj glas s naprednim efektima modulacije glasa koji će uroniti i zabaviti vašu publiku u streamu. Odaberite unaprijed postavljenu postavku za trenutačnu transformaciju glasa ili se udubite u dubinski način uređivanja za fino podešavanje. S 15 naprednih vrsta efekata, 40 algoritama i više od 60 parametara, novi napredni softver Blue VO!CE za mikrofone obitelji Yeti* sve je što vam je potrebno da zadržite svoju publiku koja gleda.
Blue Microphones Yeti Off White Mist
Blue Microphones Yeti Off White Mist
227,66 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe