Autosjedalica BeSafe iZi Turn M i-Size, Peak mesh, siva

Autosjedalica BeSafe iZi Turn M i-Size, Peak mesh, siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
BeSafe iZi Turn M i - Size autosjedalica odobrena je prema najnovijem standardu UN R129. Omogućuje Vam sigurnost Vašeg djeteta zbog pojasa u 5 točaka koji imaju dodatnu s... Pročitaj cijeli opis
699,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 1:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Autosjedalica BeSafe iZi Turn M i-Size, Peak mesh, siva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Fiksiranje u autu
Grupa autosjedalice
Povezivanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01FCF774
Prijavi grešku
BeSafe iZi Turn M i - Size autosjedalica odobrena je prema najnovijem standardu UN R129. Omogućuje Vam sigurnost Vašeg djeteta zbog pojasa u 5 točaka koji imaju dodatnu stabilnost kod bočnih sudara, također široki pojasevi i jastučići koji raspoređuju silu udara na veće područje. Sip + koji služi za dodatnu zaštitu od bočnog udara tako što apsorbira energiju i samnjuje opterećenje do dodatnih 20% u slučaju bočnog udara, zahvaljujući inovativnom sustavu koji apsorbira silu postignuta je napredna zaštita područja glave i gornjeg dijela tijela.Napredna udobnost prilagođena bebama:- Mekani potporni jastučić s pametno postavljenom potporom pruža stabilnost, podršku, te optimizira kut nagiba novorođenčeta- Re-dizajnirani naslon za glavu s više prostora za bebinu glavicu- Visokokvalitetni materijali- Unutarnji pojasevi i naslon za glavu mogu se jednostavno prilagoditi u jednom potezuPametne funkcije za jednostavna svakodnevna putovanja:- Samo jedan klik potreban je za postavljanje- Magneti za pametni pristup drže pojaseve sjedalice sa strane i tako olakšavaju stavljanje i vađenje djeteta iz sjedalice- Jedna od najlakših i-Size autosjedalica na tržištu3D mrežasta tkaninaTkanina BeSafe Mesh ima 3D strukturu i slojeve koji omogućavaju cirkulaciju zraka među njima. Na taj se način, dok zrak struji između slojeva, umanjuje toplina i vlaga čime putovanje postaje ugodnije i udobnije. Ovim sustavom BeSafe 3D Mesh mrežasta tkanina nudi do 8 puta veću propusnost zraka.3D mrežasta tkanina koja se koristi na autosjedalicama BeSafe pruža do 8 puta veću propusnost zraka od uobičajene tkanine obložene PU pjenom.BeSafe je trenutno jedina marka autosjedalica na tržištu koju je njemačka organizacija AGR potvrdila kao „Zdrava za leđa“ (“Back Healthy”) za bebu i roditelje.Tehničke informacije:- Visina djeteta: suprotno od smjera vožnje: 61-105 cm, u smjeru vožnje 88-105 cm- Maks. težina: do 18 kg- Dob: od – do 4 godine - Dimenzije: 44 x 73 x 50 cm (s naslonom za glavu u najnižoj poziciji, u najvišoj 62 cm)
Autosjedalica BeSafe iZi Turn M i-Size, Peak mesh, siva
Autosjedalica BeSafe iZi Turn M i-Size, Peak mesh, siva
699,00 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe