Jackson JS Series Spectra Bass JS3V Indigo Blue

Jackson JS Series Spectra Bass JS3V Indigo Blue

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Spectra Bass JS3V serije JS je potpuno novi levijatan instrument s 5 žica u kojem se sudaraju svestrani stil i ogroman zvuk.... Pročitaj cijeli opis
390,00 € -3 %
379,00 €
-3 %390,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Jackson JS Series Spectra Bass JS3V Indigo Blue. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01FD67AC
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Spectra Bass JS3V serije JS je potpuno novi levijatan instrument s 5 žica u kojem se sudaraju svestrani stil i ogroman zvuk. Spectra Bass JS3V pruža zvuk koji je jedinstven koliko i basist koji ga svira. Bilo da se radi o funku, hard rocku ili gospelu, dvostruki pasivni Jacksonovi humbucking pickupi srednje snage stvaraju monstruozno nisko režanje, dok HiMass™ bridge pruža poboljšanu stabilnost, poboljšani sustain i hrabriji ton. Ton se može dodatno poboljšati i podesiti s dvosmjernim prekidačem za cijepanje zavojnice pickup, 3-pojasnim EQ (aktivno samo), kontrolom miješanja i kontrolom glasnoće (s push/pull selektorom za zaobilaženje ili uključenje aktivnog kruga za 3- pojasni EQ). Uz gumb za biranje pritiska/povlačenja, nikada se nećete morati bojati da će se baterija isprazniti i izgubiti zvuk. Brzo povlačenje gumba za glasnoću zaobići će aktivni krug, što olakšava vraćanje zvuka iz basa bez upotrebe baterije.
Jackson JS Series Spectra Bass JS3V Indigo Blue
Jackson JS Series Spectra Bass JS3V Indigo Blue
379,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe