Poc RACE JACKET JR, jakna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Race Jacket JR pruža fleksibilnost, funkcionalnost i praktičnost mlađim skijaškim trkačima tijekom treninga i prije natjecanja. Jakna je izrađena od tkanine meke ljusk... Pročitaj cijeli opis

180,00 €
0-14 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Borashop ponudi
Ponuda trgovine Borashop za proizvod Poc RACE JACKET JR, jakna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01FD989B
Prijavi grešku

Race Jacket JR pruža fleksibilnost, funkcionalnost i praktičnost mlađim skijaškim trkačima tijekom treninga i prije natjecanja. Jakna je izrađena od tkanine meke ljuske s vodonepropusnom membranom koja osigurava vodeni stup od 5000 mm, a na ramenima ima ojačanu tkaninu za povećanje izdržljivosti i smanjenje oštećenja od nošenja skija.

Jakna je dizajnirana tako da odgovara natjecateljskoj haljini Skin GS, čvrsto se uklapa kao vanjski sloj i uzemljena je u natjecateljskom položaju, što je čini idealnom za upotrebu na treningu i tijekom vožnji.

Jakna je izrađena od materijala koji je odabran zbog svoje izdržljivosti od oštećenja uzrokovanih čičak kopčama, a otporna je na oštećenja abrazije uzrokovana tako često čičak kopčama na odjeći za teretanu.

NAJVAŽNIJE ZNAČAJKE PROIZVODA:

Prilagođen kombinezonu Skin GS JR, pruža dodatnu toplinu bez utjecaja na slobodu kretanja ili povećani volumen.
Mekana obloga lita s unutarnje strane ovratnika i četkana unutrašnjost povećavaju udobnost i toplinu. Elastična hvataljka na stražnjem rubu osigurava sigurnu ugradnju jakne.
Dva džepa s patentnim zatvaračem i džep prsnog koša s patentnim zatvaračem uključeni su za sigurno skladištenje rukavica i kartica za podizanje ili bankovnih kartica

Poc RACE JACKET JR, jakna
Poc RACE JACKET JR, jakna
180,00 €
u Borashop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe