Kjus Mens Curve Half Zip Atlanta Blue 56

Kjus Mens Curve Half Zip Atlanta Blue 56

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Izvrsna majica za golf dugih rukava za hladnije dane na terenu, tkanina je brušena kako bi uhvatila toplinu dok pruža mekan ... Pročitaj cijeli opis
124,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
131,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 19:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Kjus Mens Curve Half Zip Atlanta Blue 56. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina rukava
Vrsta majice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01FEDFDE
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Izvrsna majica za golf dugih rukava za hladnije dane na terenu, tkanina je brušena kako bi uhvatila toplinu dok pruža mekan i ugodan osjećaj. Ultra rastezljiva tkanina i ravni šavovi osiguravaju udobno pristajanje pri svim pokretima golfa. Ovaj srednji patentni zatvarač ima tehničku funkciju i atletski stil. Idealna za hladne dane, tkanina rastezljiva u četiri smjera ima brušenu, vunenu podstavu koja smanjuje hladnoću. Promišljena konstrukcija uključuje unaprijed oblikovane rukave, izostavljene šavove ispod pazuha i ravne šavove kako bi se ponudilo uistinu udobno iskustvo nošenja. Obucite ovo preko svoje omiljene polo majice za trenutnu toplinu koja će vas držati u ljuljaštvu. Značajke Obrnuti YKK® patentni zatvarač u središnjoj prednjoj strani Unaprijed oblikovani uspravni ovratnik sa štitnikom za bradu Bez šavova ispod pazuha za maksimalnu udobnost nošenja Unaprijed oblikovani raglan rukavi Ravni šavovi Redovno pristajanje Tehnologije Istegnite se Rastezljiva tkanina koja se širi i uvlači u skladu s tijelom i predstavlja neograničenu slobodu kretanja. Svjetlo Toplo Za blage temperature i vrlo intenzivne razine aktivnosti. Također se može nositi izravno na koži kao osnovni sloj i pruža savršeno upravljanje vlagom. Materijal i njega Materijal SVOJSTVA: Tkanina rastezljiva u 4 smjera, ekstra mekana, UV zaštita (UPF 50+) TKANINA ZA LICE: 94 % poliamid, 6 % elastin FINIŠ: Tretman upijanja, Peaching Briga Perite u perilici 30°C. Ne izbjeljivati. Sušiti u sušilici, niska temperatura. Hladno željezo. Ne čistiti kemijski.
Kjus Mens Curve Half Zip Atlanta Blue 56
Kjus Mens Curve Half Zip Atlanta Blue 56
124,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe