BBB Indoor Trainer Mat Black

BBB Indoor Trainer Mat Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Osnova svakog treninga u zatvorenom je TrainerMat. TrainerMat štiti pod od ogrebotina vašeg trenažera i osigurava da vaše po... Pročitaj cijeli opis
69,50 € -8 %
64,10 €
-8 %69,50 €
s dostavom 72,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
72,00 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod BBB Indoor Trainer Mat Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01FF5903
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Osnova svakog treninga u zatvorenom je TrainerMat. TrainerMat štiti pod od ogrebotina vašeg trenažera i osigurava da vaše postavke ostanu na istom mjestu tijekom vožnje. Iznimno gusta pjena smanjuje i vibracije i zvuk trenažera. Izdržljiv je, čvrst, otporan na znoj i jednostavan za čišćenje. S ovim TrainerMatom stvarate sigurnu i udobnu unutarnju postavu kako bi vaši treninzi u zatvorenom bili zabavni. Podloga prigušuje i vibracije i zvukove iz trenažera Velika prostirka će pokriti bilo koju postavu za sobni bicikl Protuklizna površina sprječava pomicanje trenažera Izrađena od vrlo izdržljive pjene ultra visoke gustine Otporan na znoj Jednostavan za čišćenje
BBB Indoor Trainer Mat Black
BBB Indoor Trainer Mat Black
64,10 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe