Bugaboo Torba za prematanje - Stormy Blue

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Moderna, praktična te potpuno opremljena Bugaboo Torba s podlogom za previjanje idealna je za šetnje u kojima morate imati sve na dohvat ruke.Bugaboo torbu krase vanjski ... Pročitaj cijeli opis
130,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 12:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Atelier Bebes ponudi
Ponuda trgovine Atelier Bebes za proizvod Bugaboo Torba za prematanje - Stormy Blue. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0200EF4A
Prijavi grešku
Moderna, praktična te potpuno opremljena Bugaboo Torba s podlogom za previjanje idealna je za šetnje u kojima morate imati sve na dohvat ruke.Bugaboo torbu krase vanjski džepovi, unutarnji duboki džepovi za veće predmete kao što su pelene ili dodatni odjevni komadi.Torba s podlogom za prematanje sadrži prostrane pretince u kojima možete ponijeti sve što Vašoj bebi može zatrebati. Vodonepropusna visokokvalitetna tkanina izvana čini ju otpornom na prolijevanje, dok su dva unutarnja odjeljka, koje je vrlo lako održati čistim, savršena za odvajanje mokrog od suhog. Za spremanje i brzi dohvat manjih predmeta upotrijebite jedan od tri organizatora – dva mrežasta i jedan s izolacijskom podlogom ili posegnite za prostirkom za presvlačenje za promjene u pokretu.Zahvaljujući univerzalnim adapterima i integriranim kukicama za pričvršćivanje, torba za presvlačenje kompatibilna je sa svim Bugaboo modelima, osim Bugaboo Ant.
Bugaboo Torba za prematanje - Stormy Blue
Bugaboo Torba za prematanje - Stormy Blue
130,00 €
u Atelier Bebes

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe