Zildjian LV8018CR-S L80 Low Volume Crash Ride činela 18

Zildjian LV8018CR-S L80 Low Volume Crash Ride činela 18"

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:80% tiši Crash Ride s autentičnim osjećajem Zildjian činela. Idealno za prostore za vježbanje, satove bubnjeva, nastupe nisk... Pročitaj cijeli opis
171,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Zildjian LV8018CR-S L80 Low Volume Crash Ride činela 18". Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0201EEDE
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:80% tiši Crash Ride s autentičnim osjećajem Zildjian činela. Idealno za prostore za vježbanje, satove bubnjeva, nastupe niske glasnoće ili bilo gdje gdje ne možete svirati glasno. Nadovezujući se na nevjerojatan uspjeh setova činela, činele L80 Low Volume dostupne su zasebno kao hihat, crash, crash ride, ride, splash i nedavno 18” porculanski. Ne samo da su dizajnirane za besprijekornu integraciju u postojeći L80 set činela, mogu se koristiti kao stackers ili čak HiHat komponente za stvaranje novih i cool efekata. Na pjeskarenoj završnici mogu se vidjeti otisci prstiju nakon rukovanja. Ako otisci prstiju ostanu na mjestu, doći će do prirodne oksidacije. Po želji, ove činele se mogu čistiti čistom, suhom krpom. Nemojte čistiti svoje L80s sredstvom za čišćenje činela ili bilo kojom drugom vrstom proizvoda za čišćenje jer to može promijeniti završni sloj na neželjene načine.
Zildjian LV8018CR-S L80 Low Volume Crash Ride činela 18"
Zildjian LV8018CR-S L80 Low Volume Crash Ride činela 18"
171,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe