BERG Nexo dječji romobil Lights LED-deck Mint

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

S BERG Nexo dječjim romobilom možete brzo i sigurno voziti romobil od 2. godine. 3 kotača osiguravaju posebno visoku stabilnost. Protuklizni materijal na ručkama i na ... Pročitaj cijeli opis

135,31 € -9 %
122,57 €
2-5 dana
-9 %135,31 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod BERG Nexo dječji romobil Lights LED-deck Mint. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Broj kotača
3
Romobil za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02023F51
Prijavi grešku

S BERG Nexo dječjim romobilom možete brzo i sigurno voziti romobil od 2. godine. 3 kotača osiguravaju posebno visoku stabilnost. Protuklizni materijal na ručkama i na gaznoj površini osigurava dodatno prianjanje. Blokada upravljača je individualno podesiva, tako da se možete u miru naviknuti na manevriranje skutera. Upravljač je podesiv po visini tako da djetetov romobil raste s njima do dobi osnovne škole. Za još više zabave na skuteru, Nexo nudi dodatne opcije i module kao što su LED svjetla i igre koje se mogu kupiti. Želite li kupiti romobil modernog dizajna koji će vašem djetetu pružiti godine sigurne zabave na romobilu? Zatim odaberite BERG Nexo.


Posebne karakteristike Lights LED-deck Lime varijante

NEXO Lights LED već dolaze s LED svjetlima koja se mogu koristiti na prednjem kotaču i LED dodatkom koji se može koristiti ispod gaznog sloja, s 12 različitih postavki za svjetlo i gradaciju boja te uključenim baterijama. Integrirani senzor pokreta jamči iznimno dug vijek trajanja baterije. Uključite, isključite LED rasvjetu ili odaberite automatski način rada: ako nema kretanja 15 sekundi, svjetlo će se automatski ugasiti. Čim se skuter pokrene, osvjetljenje se automatski aktivira.

Prednosti BERG Nexo dječjeg romobila

  • Prikladno za djecu od 2 do 12 godina
  • Prilikom dizajniranja dječjeg romobila naglasak je stavljen na maksimalnu sigurnost i kvalitetan dizajn
  • Dodatne opcije i moduli povećavaju zabavu na skuteru.
  • Siguran dječji romobil za vaše dijete

Prilikom dizajniranja BERG Nexo dječjeg romobila za djecu od 2 godine i više, naglasak je stavljen na maksimalnu sigurnost i zabavu na romobilu. Ovaj osnovni princip također se može pronaći u protukliznom materijalu na gazištu i na ručkama. Ergonomska nožna kočnica otporna na habanje omogućuje vam da se zaustavite brzinom munje kad god poželite. Blokada upravljača je individualno podesiva tako da možete naučiti voziti skuter u miru i svojim tempom. Podesite bravu upravljača kako biste spriječili neočekivano pomicanje lijevo ili desno.


Jednostavnost korištenja i praktičnost

Jednom kada iskusite zabavu vožnje skutera na svom Nexu, poželjet ćete uživati u njemu godinama koje dolaze. Upravljač je podesiv u 3 visine, tako da će vaš skuter rasti s vama godinama. Dječji romobil možete lako ponijeti svuda sa sobom. Jednim klikom možete sklopiti romobil kako biste uštedjeli prostor. Rastavljanje skutera je jednako jednostavno. Skuter možete voziti udobno i tiho na iznimno širokim, otpornim na habanje i velikim PU kotačima s visokokvalitetnim kugličnim ležajevima.

  • Duljina 60 cm
  • Širina 32 cm
  • Visina 67 - 83 cm
  • Težina artikla 3,5 kg
  • Visina vozača od 90 - 140 cm
  • Maksimalna težina korisnika 50 kg

Dobna preporuka prema proizvođaču 2 - 12 godina

BERG Nexo dječji romobil Lights LED-deck Mint
BERG Nexo dječji romobil Lights LED-deck Mint
122,57 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe