Babolat SFX3 All Court Men White/Navy 46,5

Babolat SFX3 All Court Men White/Navy 46,5

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ako imate široka stopala ili vam je prioritet da se osjećate udobnije u cipelama, SFX 3 je za vas. Potrudili smo se da ovaj ... Pročitaj cijeli opis
83,00 € -1 %
82,10 €
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
89,00 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:54.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020241FA
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ako imate široka stopala ili vam je prioritet da se osjećate udobnije u cipelama, SFX 3 je za vas. Potrudili smo se da ovaj stil visokih performansi učinimo kraljem udobnosti u asortimanu Babolat cipela. PREDNOSTI UDOBNOST I PODRŠKA Uz udobnost i performanse koji su prioriteti ovog stila, fleksibilan i prozračan gornji dio znači da možete provesti sate vani na terenu. Deblji uložak i poseban sustav amortizacije Kompressor pružaju zaštitu od udaraca dok trenirate i natječete se. FIT Model dizajniran s više prostora za prednji dio stopala za sve tenisače, posebno one sa širim stopalima. IZDRŽLJIVOST JEDINA Radili smo s Michelinom na stvaranju potplata od posebne vrste gume za svaku površinu terena. JEDNOSLOJNA MREŽICA Matryx dio na prednjem dijelu stopala daje dodatnu podršku za bočne pokrete. GUMENA ZAŠTITA PREDNJEG STOPALA Vrlo otporan zaštitni gumeni dio koji pokriva unutarnji dio prednjeg dijela stopala sve do nožnih prstiju za nenadmašnu izdržljivost gornjeg dijela. ORTOLIT LIJEVAN OrthoLite uložak je oblikovan kako bi obuhvatio oblik stopala. Svojstva sastava pjene čine iznimnu udobnost, prozračnost i izdržljivost. KOMPRESOR TPR (Thermo Plastic Rubber) sustav kompresije cijevi postavljen ispod pete za iznimnu apsorpciju udara. AKTIVNA FLEKSIJA Tehnologija koju je razvio i patentirao Babolat. Oblik i sastav materijala korištenih za potplat segmentirani su u 9 ključnih točaka pritiska za maksimalan odziv. MICHELIN TENIS Michelin gumeni sastav dokazao je svoju vrijednost tijekom proteklih 15 godina i kasnije, nudi izvrsnu kombinaciju prianjanja i izdržljivosti kako bi zadovoljio ekstremne zahtjeve rada teniskih nogu.
Babolat SFX3 All Court Men White/Navy 46,5
Babolat SFX3 All Court Men White/Navy 46,5
82,10 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe