Orbitkey Nest - Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sve svoje uredske sitnice možete staviti i urediti u praktičnoj futroli Orbitkey Nest. U ovome će pomoći i sklopive pregradice. Možete ga koristiti i kao bežični punjač -... Pročitaj cijeli opis
121,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Gentlemanstore.hr ponudi
Ponuda trgovine Gentlemanstore.hr za proizvod Orbitkey Nest - Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0202C312
Prijavi grešku
Sve svoje uredske sitnice možete staviti i urediti u praktičnoj futroli Orbitkey Nest. U ovome će pomoći i sklopive pregradice. Možete ga koristiti i kao bežični punjač - kompatibilan s telefonom iPhone 8 i novijim modelima. Uvijek besprijekorno organizirano i puno energijeOrbitkey je (barem za nas) sinonim za zgodne i pametne privjeske za ključeve. Ovoga puta Australci su dobili hrabriju ideju - pokušali su organizirati svakodnevni uredski kaos i nered. Razvoj ovog praktičnog noviteta financirali su koristeći uspješnu kickstarter kampanju (već viđeno s privjescima za ključeve).Rezultat napornog i kreativnog rada je Orbitkey Nest - praktična futrola s površinom od kvalitetne kože i polikarbonatnom jezgrom. U nju može stati miš, posjetnice, memorijske kartice, slušalice, isprave i ostale sitnice sa stola. Unutarnji prostor možete prilagoditi svojim potrebama pomoću pomičnih pregrada. Služi i kao bežični punjač - za mobitel, slušalice, ovisno o potrebama i željama.Površina je od kvalitetne kože, jezgra od izdržljivog polikarbonataDimenzije: 24 cm x 12 cm x 4,1 cm / 2,8 cm (vanjska/unutarnja visina)Podesiv unutarnji raspored s džepovima za sitniceBežični punjač snage 10 WUlaz USB-CPunjač USB-C - USB-A dužine od 1 metraKompatibilan s iPhone 8 i novijim modelima, s Pixel 4, 4XL, 3, 3XL i sa svim ostalim uređajima koji imaju bežično punjenje po normi QiKompatibilan s AirPods Pro i Airpods s bežičnom futrolom za punjenjeNije kompatibilan s Apple WatchU pakiranju ćete naći Orbitkey Nest, punjač USB-C - USB-A, 6 komada podesivih pregradnih pločica, 2 komada gumica za vezivanje kablova i korisničke upute Upozorenje: nemojte koristiti za punjenje telefona s čeličnom i magnetnom maskom.
Orbitkey Nest - Black
Orbitkey Nest - Black
121,90 €
u Gentlemanstore.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe