Wilson Roland Garros Triumph Tennis Racket

Wilson Roland Garros Triumph Tennis Racket

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Trijumf elegantnog dizajna i svestranih performansi, Roland Garros Triumph provjerava mnogo okvira za igrače srednje razine ... Pročitaj cijeli opis
85,40 € -22 %
66,70 €
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
74,60 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 13:18.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 13:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Proizvođač
Za sport
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0202CAA1
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Trijumf elegantnog dizajna i svestranih performansi, Roland Garros Triumph provjerava mnogo okvira za igrače srednje razine koji žude za novim okvirom za rekreaciju. Relativno lagan s midplus glavom za povećanu prednost, ovaj reket stvara glatke, lagane zamahe za dodatnu dimenziju igranja. S francuskim pismom na vrhu obruča inspiriranom Roland Garrosom, ovaj reket se slaže s finim, detaljnim dizajnom s izvedbom vrijednom divljenja za motivirane tenisače. Naglasci Vrh obruča za reket sadrži francuske riječi inspirirane Roland Garrosom u elegantnom fontu Dodatna duljina omogućuje produženi doseg i pokrivenost terena Prethodno nanizani Tehnologija dvostrukih rupa Veće rupe na ušicama omogućuju više pomicanja žice, generirajući dodatnu snagu i stvarajući bolje umetanje lopte u džepove za poboljšanu apsorpciju udara. Perforirani rukohvat Svojstva upijanja vlage pomažu u prianjanju i sprječavaju klizanje. R Beam tehnologija Jedinstvena geometrija grede omogućuje lakše zamahe s aerodinamičnim, glatkim osjećajem. Spojeno Obloženi fiberglas i aluminijski sastav nude izvrsnu mješavinu sviranja i kontrole.
Wilson Roland Garros Triumph Tennis Racket
Wilson Roland Garros Triumph Tennis Racket
66,70 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe