Fender MonoNeon Jazz Bass V Neon Yellow

Fender MonoNeon Jazz Bass V Neon Yellow

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Od avangarde preko južnjačkog soula do funka i svih nota između, MonoNeon-ov zadivljujući glazbeni raspon, ton i ukus uvijek... Pročitaj cijeli opis
1.609,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 13:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Fender MonoNeon Jazz Bass V Neon Yellow. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020359F7
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Od avangarde preko južnjačkog soula do funka i svih nota između, MonoNeon-ov zadivljujući glazbeni raspon, ton i ukus uvijek su u potpunosti prikazani. Surađivao je s Princeom, snimio Making a Movie s Ne-Yom i osvojio Grammyja za najbolji rap album s Nasom. MonoNeonov golemi YouTube kanal prikazuje njegove zapanjujuće džemove i remek-djela na njegovim omiljenim Fender® basovima. MonoNeon Jazz Bass® V ima tijelo od johe završeno neonsko žutom uretanskom završnom obradom koja bodi u oči, nadopunjeno neonsko narančastom bojom glave i gumama. Jednodijelni vrat od pečenog javora s 22 praga ima 10”-14” složenu dasku radijusa i elegantne umetke od bijelih bisernih blokova. Prilagođene Fireball™ 5-žične bas humbucking melodije isporučuju masan, prodoran ton dok aktivno pretpojačalo od 18 V s 3-pojasnim EQ-om pruža fleksibilno oblikovanje tona za bilo koji stil glazbe. Fender HiMass™ most za provlačenje žica/vršno opterećenje pruža povećanu rezonancu i održivost, a zlatni hardver doprinosi prepoznatljivom izgledu ovog zadivljujućeg basa. Također su uključeni MonoNeon paket naljepnica i prilagođena čarapa za glavu. MonoNeon Jazz Bass V daje izjavu - jednako razmetljivost i ozbiljan posao.
Fender MonoNeon Jazz Bass V Neon Yellow
Fender MonoNeon Jazz Bass V Neon Yellow
1.609,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe