Hoppstar Dječji digitalni fotoaparat Expert Blush

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Hoppstar Expert je idealan dječji fotoaparat sa svim funkcijama koje su vam potrebne u svakodnevnom životu. Leća od 40 megapiksela za sjajne fotografije, dodatna selfie k... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Atelier Bebes ponudi
Ponuda trgovine Atelier Bebes za proizvod Hoppstar Dječji digitalni fotoaparat Expert Blush. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02049E4D
Prijavi grešku
Hoppstar Expert je idealan dječji fotoaparat sa svim funkcijama koje su vam potrebne u svakodnevnom životu. Leća od 40 megapiksela za sjajne fotografije, dodatna selfie kamera na stražnjoj strani, 16 GB prostora za pohranu do 8000 fotografija i funkcija video kamere.Također opremljen izbornikom koji je jednostavan za korištenje i prekriven silikonom protiv lomljenja.Expert također ima popularne značajke kao što su okviri za fotografije, filtri za fotografije i prepoznavanje lica. Nudi još više mogućnosti djeci da iskuse svoju kreativnost.Nudi mnogo zabavnih prilika za djecu da istraže svoju kreativnost i razviju vještine. Certificirana kvaliteta: CE, EN71, RoHS, CCC, MA.Preporučena dob: od 3 godineVeličina:8.5 x 5.8 x 4.3 cmTežina: 95 gramaVrijeme punjenja baterije: oko 2,5 sataDodaci:Auto fokusAutomatski balans bijele bojeAutomatski ISO balansAutomatska korekcija bojaAutomatska korekcija svjetlinePrepoznavanje lica mnogo različitih jezičnih izbornikaŠto je uključeno?Silikonska futrola za fotoaparatMemorijska kartica od 16 GB1x Type-C adapter1x micro-USB adapterUpute za korištenje2u1 kabel s integriranim kabelom za punjenjeVažno:Čistite digitalni fotoaparat samo blago vlažnom krpom. Nikada ne ostavljajte svoj digitalni fotoaparat na izravnoj sunčevoj svjetlosti ili blizu izvora topline. Držite digitalni fotoaparat dalje od vlage i ne dopustite da voda dospije na njega. Digitalni fotoaparat se ne može koristiti u ili pod vodom! Ako je moguće, izbjegavajte ispuštanje digitalnog fotoaparata na tvrde površine. Hoppstar kamere smiju se koristiti samo pod nadzorom odrasle osobe. Ne učitavajte fotografije ili videodatoteke snimljene drugim fotoaparatima na Hoppstar dječju kameru. Redovito provjeravajte ima li oštećenja na obrazovnoj igrački. Nikada sami ne otvarajte proizvod. Popravke smije izvoditi samo kvalificirano osoblje.
Hoppstar Dječji digitalni fotoaparat Expert Blush
Hoppstar Dječji digitalni fotoaparat Expert Blush
90,00 €
u Atelier Bebes

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe