PFEFFER SPREJ KO FOG 100 ML

PFEFFER SPREJ KO FOG 100 ML

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Pfeffer-KO FOG je najučinkovitiji sprej za samoobranu na bazi papra. Sadrži vrlo jak prirodni koncentrat OC. Tehnički onesposobi baš svaku. i najopakiju životinju. ... Pročitaj cijeli opis
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0204B176
Prijavi grešku
Pfeffer-KO FOG je najučinkovitiji sprej za samoobranu na bazi papra. Sadrži vrlo jak prirodni koncentrat OC. Tehnički onesposobi baš svaku. i najopakiju životinju. Idealna je obrana dok boravite. hodate ili trčite na otvorenom. u šumi ili divljini. Pfeffer-KO FOG nije učinkovit samo pri napadu životinja. nego i pri napadu nasilnih osoba. U Švicarskoj. Austriji. Belgiji. SAD-u itd. se potpuno odobrava za samoobranu. a u nekim državama ga koristi i policija. Neovisno o dozvolama. Pfeffer-KO FOG je namijenjen jedino Vašoj sigurnosti. Pfeffer-KO FOG stvara aktivnu maglu stožastog oblika dosega 4 metra. Za sigurnu je primjenu u rizičnim situacijama s više napadača. Pfeffer-KO FOG je potpuno razgradiv u prirodi i nije štetan ozonu. Možete ga dobiti u bočicama sadržaja 40 ml. 50 ml i 100 ml te dimenzija 89 x 35 mm. 112 x 35 mm i 150 x 45 mm.

PFEFFER SPREJ KO FOG 100 ML
PFEFFER SPREJ KO FOG 100 ML
22,99 €
u vivasport.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe