McKinley YUKON CT 55+10 VARIO I, planinarski ruksak, crna 415236

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
McKinley Yukon CT 55+10 Vario I je veliki planinarski ruksak koji je primjeren za višednevne ture. Nudi 55 litara volumena koji se može proširiti za još dodatnih 10 litar... Pročitaj cijeli opis
159,99 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 8:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o intersport.hr ponudi
Ponuda trgovine intersport.hr za proizvod McKinley YUKON CT 55+10 VARIO I, planinarski ruksak, crna 415236. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Volumen (l)
55 l
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0204D19E
Prijavi grešku
McKinley Yukon CT 55+10 Vario I je veliki planinarski ruksak koji je primjeren za višednevne ture. Nudi 55 litara volumena koji se može proširiti za još dodatnih 10 litara. Dizajniran je s većim pretincima koji su svi jednostavno dostupni. Na vanjskoj strani ima još i veliki priručni pretinac s patentnim zatvaračem. Nudi podesivi stražnji dio koji omogućuje brojna individualna podešavanja. Ima tehnologiju Fit 2.0 Vario. Stražnji dio je ergonomski dizajniran i prozračan. Na vanjskoj strani ima posebne trake na koje možete pričvrstiti planinarske štapove i drugu opremu. Ruksak ima navlaku za kišu te je kompatibilan s korištenjem vodenih mjehova. Ruksak je izrađen na ekološki prihvatljiv način sa smanjenom uporabom kemikalija te je izrađen od recikliranih materijala.
McKinley YUKON CT 55+10 VARIO I, planinarski ruksak, crna 415236
McKinley YUKON CT 55+10 VARIO I, planinarski ruksak, crna 415236
159,99 €
u intersport.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe