APPLE računalo Mac mini (2023) (M2 8-Core CPU / 10-Core GPU / 8GB RAM / 256GB SSD, CRO (mmfj3cr/a))

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Više snage. Više brzine. Više mogućnosti.Mac mini s čipom M2 ima brzinu koja ti je potrebna za brže obavljanje više posla. A M2 Pro, prvi prof... Pročitaj cijeli opis
796,00 € -5 %
752,32 €
1-14 dana
Cijena s dostavom
755,31 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Ponuda trgovine mall.hr za proizvod APPLE računalo Mac mini (2023) (M2 8-Core CPU / 10-Core GPU / 8GB RAM / 256GB SSD, CRO (mmfj3cr/a)). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dodan operativni sustav
Kapacitet radne memorije RAM (u GB)
8
Model grafičke kartice
Tip grafičke kartice Da li je graficka kartica integrirana ili odvojena. Integrirana graficka kartica je dovoljna za uredski rad. Zahtjevniji korisnici obicno odluce kupiti racunalo sa odvojenom grafickom karticom.
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0204D6A7
Prijavi grešku
Više snage. Više brzine. Više mogućnosti.Mac mini s čipom M2 ima brzinu koja ti je potrebna za brže obavljanje više posla. A M2 Pro, prvi profesionalni čip u Macu mini, uzdiže ga na još višu razinu. Dodaš li tome i cijeli niz različitih priključaka, bez obzira na to koji čip odabereš, dobit ćeš stolno računalo koje se savršeno uklapa u svaku radnu konfiguraciju.Ovaj Mac mini s novom generacijom čipa Apple silicon najveća je mala radilica koju smo dosad proizveli. M2 naprosto leti kroz prezentacije bogate sadržajima ili zahtjevne, imerzivne igre. M2 Pro pak bez problema svladava zahtjevne računalne zadatke poput uređivanja golemih slika i ProRes videozapisa od 8K.Mini to može.U sustavu macOS Ventura sve tvoje omiljene aplikacije na Macu mini rade munjevitom brzinom — i Microsoft 365, i Adobe Creative Cloud i Zoom. Za M2 i M2 Pro optimizirano je više od 15.000 aplikacija i plug-inova. Organiziraj aplikacije i prozore u Scenskom upravitelju i zadrži koncentraciju dok besprijekorno prelaziš s jednog zadatka na drugi. Udubi se u igre za više igrača uz SharePlay. Ili pak počni pisati popis obaveza na iPhoneu, a zatim ga nastavi na Macu mini.DizajnBez obzira na to odabereš li M2 ili M2 Pro, performanse i učinkovitost čipova Apple silicon pomoći će tvom Macu mini odraditi velike stvari — dakako, u legendarnom kućištu od samo 19,7 x 19,7 cm.Zaštita privatnosti i sigurnostČip M2 i macOS Ventura donose na Mac mini vrhunske značajke za zaštitu privatnosti i sigurnost, uključujući ugrađene zaštite od zlonamjernog softvera i virusa. A Secure Enclave štiti sustav i tvoje podatke.Svestranost. Spreman na sve.Ovo mini stolno računalo odlikuje se visokim performansama i kompaktnim formatom, savršeno obavlja najrazličitije zadatke i spremno je za sve što ti zatreba.Povezivanje. Priključi. Uključi.Mac mini sadrži dva ili četiri priključka Thunderbolt 4, dva priključka USB-A, HDMI, Wi-Fi 6E i gigabitni Ethernet, što znači da se može povezati gotovo sa svime.9 Ako pak želiš još veću brzinu mreže, možeš odabrati konfiguraciju Maca mini s 10 gigabitnim Ethernetom koji ima do 10 puta veću propusnost.Thunderbolt 4Prijenos podataka brzinom do 40 Gb/s.10 Napuni i napajaj vanjske uređaje. I putem priključka Thunderbolt 4 proširi svoj radni prostor vanjskim zaslonima koji podržavaju videozapise od 60 Hz rezolucije do 6K. A HDMI ti omogućuje gledanje videozapisa i do rezolucije od 8K.Wi-Fi 6EMac mini ima još jednu novost. Wi-Fi 6 nudi bolje performanse i propusnost do 2,4 Gb/s — za superbrze prijenose datoteka ili sigurnosno kopiranje na Time Machine.Dodatna oprema. Uredi si ured.Studio Display s prekrasnim 27-inčnim zaslonom Retina od 5K, kamerom od 12 MP sa značajkom Unutar kadra i Hi-Fi audiosustavom od šest zvučnika pomaže Macu mini ostvariti njegov puni potencijal. Komplet ćeš do kraja upotpuniti praktičnom bežičnom dodatnom opremom Magic, na primjer tipkovnicom Magic Keyboard s Touch ID-jem.
APPLE računalo Mac mini (2023) (M2 8-Core CPU / 10-Core GPU / 8GB RAM / 256GB SSD, CRO (mmfj3cr/a))
APPLE računalo Mac mini (2023) (M2 8-Core CPU / 10-Core GPU / 8GB RAM / 256GB SSD, CRO (mmfj3cr/a))
752,32 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe