Missha Tonik za kožu Chogongjin Geumsul Jin Toner - 150 ml

Missha Tonik za kožu Chogongjin Geumsul Jin Toner - 150 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Upoznaj novi proizvod korejske marke prirodne kozmetike Missha, koja se oslanja na istočnjačke tradicije i formulacije kako bi stvorila pravi proizvod protiv starenja koj... Pročitaj cijeli opis
30,13 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
34,28 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:56.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ksisters.hr ponudi
Ponuda trgovine ksisters.hr za proizvod Missha Tonik za kožu Chogongjin Geumsul Jin Toner - 150 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02066A62
Prijavi grešku
Upoznaj novi proizvod korejske marke prirodne kozmetike Missha, koja se oslanja na istočnjačke tradicije i formulacije kako bi stvorila pravi proizvod protiv starenja koji će ti pomoći promijeniti kožu??. Chogongjin Geumsul Jin Toner je istočnjački biljni tonik protiv starenja koji bi trebao biti prvi korak u tvojoj njezi iza kože, jer mijenja kožu, uravnotežuje je i revitalizira, pomažući sljedećim proizvodima da prodru bolje i dublje˘?.Vrhunska i luksuzna tekstura uljnog tonera koja tvoju kožu čini glatkom i podatnom. Poboljšava izgled bora, elastičnost kože, svjetlinu i razinu vlažnosti??.Tonik za kožu neljepljive konzistencije brzo čini suhu kožu vlažnom i ugodnom. Zlato u sastavu pažljivo čisti kožu, ekstrakt bilja jača kožu iznutra, a ulje kamelije štiti kožu od negativnih utjecaja iz okoline i djeluje hranjivo na kožu??.Ojačaj elastičnost svoje kože i dodaj joj vitalnost iznutra??!
Missha Tonik za kožu Chogongjin Geumsul Jin Toner - 150 ml
Missha Tonik za kožu Chogongjin Geumsul Jin Toner - 150 ml
30,13 €
u ksisters.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe