DMT WKR1 Road Black 40

DMT WKR1 Road Black 40

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:SLJEDEĆA GENERACIJA CESTOVNE CIPELE ZA MOKRO I HLADNO VRIJEME Nevjerojatno topla lagana zimska pletena cipela za cestu. Dvos... Pročitaj cijeli opis
221,55 € -7 %
207,00 €
-7 %221,55 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 8:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod DMT WKR1 Road Black 40. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02066E42
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:SLJEDEĆA GENERACIJA CESTOVNE CIPELE ZA MOKRO I HLADNO VRIJEME Nevjerojatno topla lagana zimska pletena cipela za cestu. Dvoslojna konstrukcija koja izolira dok stopala održava suhima i udobnima. Jedinstvena konstrukcija nudi zimsku zaštitu od vožnje s manjom težinom i manjim volumenom. Vanjski rastezljivi troslojni softshell je vodootporan i prozračan s DWR premazom. Unutarnji sloj ima potpuno projektiranu pletenu konstrukciju s mješavinom vune i poliestera koja nudi izvrsnu ravnotežu između upravljanja toplinom i vlagom. BOA Fit System i vanjski potplat od kompozitnog najlona nude pouzdane performanse. GLAVNE ZNAČAJKE Rastezljivi prozračni softshell vanjski sloj Potpuno konstruirano pleteno gornjište Vodootporan zatvarač Zapečaćeni šavovi Elastična manšeta za gležnjeve sa silikonskim držačem Reflektirajući akcenti od 360° Boa Fit sustav s jednim Li2 brojčanikom Potplat od najlonskog kompozita TEHNOLOGIJA 3D PLETINA Koristeći tehničke pređe i specifične strukture izrađenog pletiva, odgovaramo točnim potrebama za svaki stil vožnje bicikla i svaku zonu cipele. Isprobavanje para DMT pletenih cipela potpuno će promijeniti način na koji razmišljate o biciklističkoj obući. Lagan, manje glomazan, odlično pristaje, vrhunske prozračnosti i brzog sušenja. Bez kompromisa između pristajanja i potpore zahvaljujući blago elastičnoj konstrukciji, cilj je da zaboravite da uopće nosite cipele na sljedećoj vožnji. PRIKLJUČITE SE ZA BRZO, JEDNO, PRECIZNO PRIKLADANJE. Revolucionarna Li2 platforma brojčanika donosi elegantan dizajn niskog profila, izdržljivost bez presedana i poboljšanu održivost L-SERIJI. S inkrementalnom mikro-prilagodljivošću, Li2 je ultimativni u brzom, preciznom pristajanju bez napora. MIKRO PODESIV: Fino podešavanje s postupnim zatezanjem i otpuštanjem. IZDRŽLJIV: Izdržljivost bez presedana, napravljen da izdrži najteže uvjete. ODRŽIV: Razvijen s održivošću na čelu dizajna, proizveden za ponovnu upotrebu i smanjenje materijalnog otpada. NISKOG PROFILA: Elegantan i lagan za performanse bez žrtvovanja snage.
DMT WKR1 Road Black 40
DMT WKR1 Road Black 40
207,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe