Elanco Advantage za mačke i kuniće do 4 kg

Elanco Advantage za mačke i kuniće do 4 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
IndikacijeAdvantage za mačke i kuniće kućne ljubimce koristi se za:-sprječavanje i suzbijanje invazije mačaka buhama (Ctenocephalides spp.)-pomoć u liječenju i strateškoj... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 12:13.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zoocity ponudi
Ponuda trgovine zoocity za proizvod Elanco Advantage za mačke i kuniće do 4 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0206AB05
Prijavi grešku
IndikacijeAdvantage za mačke i kuniće kućne ljubimce koristi se za:-sprječavanje i suzbijanje invazije mačaka buhama (Ctenocephalides spp.)-pomoć u liječenju i strateškoj kontroli alergijskog dermatitisa mačaka uzrokovanog buhama-sprječavanje i suzbijanje invazije kunića buhama (Ctenocephalides spp.)Način primjene i dozeMačkaMački se na predjelu šije, neposredno uz bazu lubanje, razmakne dlaka tako da se vidi koža. Vrh pipete stavi se životinji na kožu i iz nje nekoliko puta istisne sadržaj. Primjenom Advantage-a na vrhu vrata smanjena je mogućnost da mačke poližu pripravak.Buhe na mački uginu u roku 24 sata nakon tretiranja. Jednokratnom aplikacijom sprječava se invazija mačaka buhama u sljedeća 3-4 tjedna. Tretiranjem dojnih mačaka kontrolira se infestacija buha na njima i njihovu podmlatku. Tretman treba ponoviti nakon 4 tjedna.KunićRazmakne se dlaka da bude vidljiva koža na gornjem dijelu vrata, tj. uz bazu lubanje. Stavi se vrh tube na kožu i čvrsto istisne sadržaj nekoliko puta izravno na kožu. Jednokratnom aplikacijom sprječava se infestacija kunića buhama do tjedan dana.KontraindikacijeNe smije se tretirati: mačiće mlađe od 8 tjedana, kuniće mlađe od 10 tjedana, kuniće koji se koriste za prehranu ljudi.
Elanco Advantage za mačke i kuniće do 4 kg
Elanco Advantage za mačke i kuniće do 4 kg
4,82 €
u zoocity

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe