Helly Hansen Women''s Ahiga V4 Hydropower Aqua-Trainers Off White/Pink Sorbet 38

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Višenamjenski aqua-trener od tekstila koji se brzo suši, te učinkovit vanjski i međupotplat. Ime Ahiga sinonim je za svestra... Pročitaj cijeli opis
84,20 € -3 %
81,70 €
-3 %84,20 €
s dostavom 89,60 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
89,60 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Helly Hansen Women''s Ahiga V4 Hydropower Aqua-Trainers Off White/Pink Sorbet 38. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0206BB74
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Višenamjenski aqua-trener od tekstila koji se brzo suši, te učinkovit vanjski i međupotplat. Ime Ahiga sinonim je za svestranost; sigurno usidren u našoj kategoriji jedrenja. nova Ahiga V4 nudi novi prozračni i izdržljivi tekstil. Ove lagane tenisice pružit će vam sve ključne karakteristike jedrenja; udobnost i stabilnost s visokokvalitetnim EVA srednjim potplatom, HellyGrip gumenim vanjskim potplatom. Ove zgodne cipele za jedrenje vaš su vrhunski partner tijekom dugih sesija na palubi ili za vikend na obali. OSOBINE Gornji dio: HH® Quick Dry, HH® Max-Vent, HH® Pro Guard Srednji potplat: HH® Power-Stride, HH® Max-Comfort uložak, antimikrobni Potplat: HH® Free-Flex, HH® Tough-Wear, HH® Hydro-Grip IZVOĐENJE Vodootpornost: Brzo sušenje - Materijal nema nikakvu membranu ili DWR tretman. Prozračnost: vrlo prozračna - Raspon prozračnosti je asortiman Helly Tech Performance. 10000 do
Helly Hansen Women''s Ahiga V4 Hydropower Aqua-Trainers Off White/Pink Sorbet 38
Helly Hansen Women''s Ahiga V4 Hydropower Aqua-Trainers Off White/Pink Sorbet 38
81,70 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe