NuFace Super Peptide booster 30 ml

NuFace Super Peptide booster 30 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Što je:NuFace Super Peptide booster 30 ml je čisti peptidni serum koji aktivno umanjuje izgled finih linija i bora, dok pročišćava ukupnu teksturu kože.Ono što ga čini po... Pročitaj cijeli opis
Besplatna dostava
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 9:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o roxbeauty.hr ponudi
Ponuda trgovine roxbeauty.hr za proizvod NuFace Super Peptide booster 30 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0207009E
Prijavi grešku
Što je:NuFace Super Peptide booster 30 ml je čisti peptidni serum koji aktivno umanjuje izgled finih linija i bora, dok pročišćava ukupnu teksturu kože.Ono što ga čini posebnim:Pokreće ga naša vlasnička mješavina, IonPlex®, kao i naš trostruki peptidni kompleks i ekstrakt korijena božuraZaglađuje i učvršćuje kožuPoboljšava hidrataciju za mladenački sjajKoristite prije aktivacije kako biste poboljšali rezultate tretmana mikrostrujamaČista formula, bez mirisa, odobrena od strane estetičaraKako koristitiOčistite sredstvom za čišćenje bez ulja.Nanesite nekoliko kapi seruma Super Peptide Booster na vrhove prstiju i umasirajte na čistu, suhu kožu dok se potpuno ne upije. Pomiješajte s našim serumom Super Antioxidant Booster za dodatne pogodnosti.AKTIVIRAJTE I PODIGNITEKoristeći Clean Sweep Brush, nanesite sloj nalik maski vašeg omiljenog mikrostrujnog aktivatora u dijelovima dok se dižete. Izvedite klizanje/zadržavanje koristeći svoj omiljeni NuFACE® mikrostrujni uređaj.ZAVRŠINanesite kremu za oči, hidratantnu kremu i ne zaboravite SPF!
NuFace Super Peptide booster 30 ml
NuFace Super Peptide booster 30 ml
72,00 €
u roxbeauty.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe